Apa Bisnis sampeyan ngetutake Praktik Etika Sosial Sosial sing Paling Apik?

Depositphotos 12302335 s

Tata cara media sosial… Ekspresi kasebut nggawe aku gelisah. Kayane mesthi ana sing nyoba ngetrapake aturan kanggo kabeh perkara saiki lan Aku ora tahan. Mesthi wae ana tumindak sing ora bisa ditampa kanthi online lan offline ... nanging kaendahane platform yaiku manawa sampeyan ngetutake apa sing diarani aturan, sampeyan bakal bisa ndeleng asile.

Mangkene conto… Aku ngetutake panyedhiya layanan email sing gedhe ing Twitter lan kaping pindho DMD kanthi iklan lemak gedhe kanggo konferensi sing bakal teka. Aku ora nyana pariwara kasebut uga ora menehi idin kanggo diiklanake, mula bisa uga dikatutake manawa SPAMMER aku - jinis ironis. Sawetara wong bisa uga bengok-bengok mateni getih manawa perusahaan sing dhasar adhedhasar pemasaran adhedhasar ijin mung macet ing kothak mlebu Twitter kabeh wong sing ora dijaluk. Aku ora sambat, aku ora nggatekake pariwara kasebut.

Banjur aku kepengin weruh ... apa bisa sukses? Yen perusahaan kasebut bisa ngonversi sawetara pandherekane kanthi meksa SPAM iki lan asile ora ana keluhan utawa wong liya sing ora ngetutake, apa ana sing lara? Yaiku masalah tatakrama, ngetrapake sawetara aturan sing durung disepakati sapa wae kanggo ngatur masalah sing bisa uga ora ana. Aku ora netepi aturan tata cara, uga ora bakal nate nglakoni. Aku ngetutake aturan dhewe lan wong bisa ngetutake aku kanthi seneng unfollow kula kaya sing dikarepake (lan sawetara sing padha!).

iki infographic saka TollFreeForwarding nyedhiyakake saben platform sosial lan tata cara sing cocog karo saben platform. Apa sampeyan kudu ngupayakake hashtag ing Twitter lan Instagram utawa ndandani sumber ing Pinterest, tindakake aturan kasebut lan sampeyan bakal bisa ngetutake sosial sing kepenak!

Ora salaras karo aturan etika media sosial bisa nyedhiyakake bisnis kanthi ekspos sing luwih akeh, lan bisa uga asil sing luwih apik. Apa sampeyan mikir

Pandhuan-Sosial-Media-Etika-Lengkap-INFOGRAPHIC Sampeyan

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.