Ekuitas Media Sosial lan Modal Investasi

gary vee

Gary Vaynerchuck wis cepet dadi salah sawijine penginjil media sosial sing mesthi dakkarepake kanggo ngrungokake, ngetutake, lan setuju. Bryan Elliott bubar ngewawancarai Gary ing seri loro, aku bakal menehi saran kanggo kabeh pamilik bisnis ... wiwit cilik nganti CEO ... kanggo dirungokake.

Siji titik ing wawancara kasebut nyebabake aku - lan aku ora yakin manawa ana cukup penekanan kanggo wawancara. Gary ngomong babagan perusahaan sing nyelehake ekuitas dadi media sosial. Pemasar lan perusahaan asring nggoleki sing cepet, kampanye kanthi investasi investasi sing ngasilake. Aku yakin manawa bisnis kudu mikir babagan media sosial kanthi beda.

Aku mesthi ujar manawa blogging iku maraton, dudu sprint. Saiki aku duwe klien sing frustasi amarga, sawise pirang-pirang wulan, dheweke ora bisa ndeleng bali sing gedhe banget sing dipratelakake sawetara ing industri. Nanging dheweke ndeleng pertumbuhan lan momentum ... lan iku sing dadi fokus.

Kaya dene nyelehake dhuwit ing akun pensiun lan pensiun maneh sajrone pirang-pirang taun. Apa bisa kedadeyan? Dakkira sampeyan bisa nabrak stok sing njeblug .. nanging ana kemungkinan apa ?! Kasunyatane yaiku saben tweet, saben postingan blog, saben tanggepan Facebook… lan sabanjure sampeyan nampa… minangka investasi cilik menyang masa depan bisnis sampeyan. Mungkasi nggoleki perbaikan langsung.

Kaya akun pensiun sampeyan, delengen tren lan priksa manawa wis tumuju ing arah sing bener. Apa sampeyan tambah akeh ing ngisor iki? Apa sampeyan nggayuh luwih akeh wong? Apa sampeyan entuk luwih akeh sebutan, seneng lan retweet? Iki kabeh nikel, dhuwit lan repes sing disetor menyang akun ekuitas media sosial.

Aku dhewe miwiti karo media sosial udakara sepuluh taun kepungkur lan wis nandur modhal saben minggu, yen ora saben dinane. Sawetara wong kagum amarga bisnis saya cepet, DK New Media, wis gedhe. Kantor wis dibukak sethithik luwih saka setaun lan suwene ~ 18 wulan. Kita duwe 3 karyawan full-time lan luwih saka selusin perusahaan mitra full-time sing lagi digunakake saben dinane. Kita duwe klien saka Selandia Baru, ing saindenging Eropa lan ing saindenging Amerika Utara.

Aku ora mbangun perusahaan iki sajrone setaun utawa rong taun. Aku mbangun perusahaan sajrone dasawarsa pungkasan, lan nggawe keahlian sajrone dasawarsa liyane sadurunge. Rong puluh taun nandur modal ing aku lan komunitas online sadurunge Aku nate mbukak lawang bisnisku! Sampeyan mbutuhake semangat, sabar, andhap asor ... lan tekanan tanpa mandheg supaya sukses.

Yen perusahaan sampeyan wiwit nandur modal luwih cepet, tinimbang mengko, kemungkinan perusahaan sampeyan dadi mantep lan duwe komunitas pelanggan lan penggemar sing setya. Miwiti nyedhiyakake ekuitas menyang media sosial saiki lan sampeyan ora bakal kejawab. Kaya sing dikandhakake Gary, saben transisi ing media modern - saka koran, majalah, radio lan televisi, ngubur perusahaan sing ora bisa adaptasi. Yen perusahaan sampeyan mutusake ora nandur modal, ora apa-apa. Saingan sampeyan bakal.

Resiko kasep banget. Nyoba pensiun ing 65 nalika wiwit nyimpen ing 60 ora bisa digunakake. Ora uga investasi ing media sosial. Perusahaan kudu ngganti cara dhasar ndeleng media sosial, telusuran (pengaruh sosial) lan pemasaran online yen bisa urip sesok. Iki ora fad.

3 Komentar

  1. 1

    Iki minangka cara sing dakrasakake sawetara minggu kepungkur. Nyenengake nalika ndeleng perspektif babagan iki lan ngakoni manawa upaya media sosial butuh wektu sanajan swasana jinis 'reaksi SAIKI'!

    Aku sejatine mung blog babagan keprihatinan sadurunge maca iki! Aku maca maneh sawise maca kiriman sampeyan lan ndeleng manawa aku nulis - "Aku mikir bagean sing paling angel kanggo ngarahake upaya media sosial pengin asil langsung ing jagad tanggepan langsung!" (http://bit.ly/l5Enda).

    Matur nuwun kanggo kiriman Douglas! Luwih dihargai!

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.