Keterlibatan Media Sosial

statistik media sosial sadurunge

Socialbakers wis dirilis Infographic: Dunia Media Sosial ing Statistik. We continue to see social media infographics roll out daily, but this one is of interest because Socialbakers actually provides data by industry on how followers interact as well as whether the industry administrators are responsive. I thought it intriguing that many industries that have an incredible social media presence don't actually participate in social media at all!

Produk Socialbakers Engagement Analytics ngidini perusahaan nganalisis lan ngenali pengaruh utama, nglacak keterlibatan liwat wektu lan konten, mbandhingake tarif karo pesaing kanthi gampang lan nyata.

statistik media sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.