Keterlibatan Media Sosial

statistik media sosial sadurunge

Socialbakers wis dirilis Infographic: Dunia Media Sosial ing Statistik. Kita terus ndeleng infografis media sosial diluncurake saben dina, nanging sing iki dadi kapentingan amarga Socialbakers nyatane nyedhiyakake data miturut industri babagan para pengikut apa uga para administrator industri responsif. Aku ngira nggumunake manawa akeh industri sing duwe media sosial sing luar biasa ora melu media sosial babar pisan!

Produk Socialbakers Engagement Analytics ngidini perusahaan nganalisis lan ngenali pengaruh utama, nglacak keterlibatan liwat wektu lan konten, mbandhingake tarif karo pesaing kanthi gampang lan nyata.

statistik media sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.