Alesan Nyatane kanggo Nyewa Guru Media Sosial

Depositphotos 53911431 s

Sajrone dasawarsa pungkasan, aku ora kerja lelah kanggo nggawe pengikut online, panguwasa, lan pungkasane dadi wong sing maju business. Saiki, aku ngadhepi wong sing pengin nyewa layanan supaya aku bisa nulungi dheweke uga. Kadhangkala dadi perusahaan sing apik kanthi talenta sing luar biasa lan aku bisa ngirim. Kadhangkala iku ora cilik lan aku nyedhiyakake layanan sing beda.

Sajrone pirang-pirang taun iki, aku wis nonton wong liya sing luwih unggul tinimbang aku kanthi online lan wis sinau akeh. Aku uga wis ngatasi akeh wong liya… sithik banget sing duwe buku terbitan utawa bisnis dhewe sing fokus karo keahliane. Iki menehi kula pemahaman babagan apa sing bisa digunakake, apa sing ora bisa digunakake, investasi apa sing bisa miwiti otoritas sampeyan, uga apa sing bisa ngrusak.

douglas karr seth godin

Nanging, kabeh ilmu kasebut ora dadi sebab sampeyan pengin nyewa. Informasi kasebut ana ing njaba ... online liwat kiriman blog, Pendhaftaran blogging bisnis buku, lan presentasi. Yen sampeyan ngetutake kula, utawa sing liyane guru media sosial, sejatine kabeh mau nyedhiyakake informasi kanthi gratis. Mesthi - akeh sing nawakake kesempatan pelatihan kental kanggo entuk kursus kacilakan (alasan sing apik kanggo nonton kita ngomong)… nanging intine sampeyan isih bisa entuk tanpa ngrekrut.

Sing sampeyan ora bisa entuk gratis yaiku wewenang kita. Guru media sosial duwe pandhuan sing apik - biasane ana ing ceruk sing apik. Niche aku yaiku pemasaran online, pemasaran mlebu lan nggabungake teknologi telusuran, sosial lan online liyane kanggo nggawe bisnis. Nalika aku takon karo akeh perusahaan babagan topik kasebut - perusahaan liyane sing nandur modhal ing layananku nggoleki sing beda banget…

Dheweke nggoleki Pendhaftaran endorsement dadi bisa mbangun panguwasa luwih cepet… uga akses menyang pamirsa.

Penggemar, pandherekipun, pamaca lan pelanggan minangka komoditas sing terkenal saiki ... luwih-luwih yen sampeyan bisa terus nambah kaya ing ngisor iki. Sawetara wong njaluk aku ngomong amarga dheweke wis ndeleng lan seneng karo presentasi - nanging akeh wong liya sing njaluk aku ngomong amarga ngerti yen aku bakal promosi bisnis utawa konperensi kasebut menyang pamirsa. Yen aku ngomong - aku pengin dadi acara sing apik… didol kanthi rame ing saindenging Internet. Ing kabeh kejujuran, ora ana kemungkinan kanggo promosi acara sing aku ora melu… Aku ora cukup seneng karo dheweke kanggo promosi kanthi tulus… lan pamirsa bisa ngandhani.

Ngandika, aku nganggep serius kesempatan lan dukungan ku. Aku ora mung mbuwang dukungan tanpa pracaya marang sumber - sanajan aku dibayar. Aku kerja bareng akeh perusahaan sing durung nate kasebut online. Dudu aku ora percaya yen pantes, nanging ora ana gandhengane kanggo nyebutake menyang pamirsa. Pambuka kasebut bakal katon ora pas lan dipeksa.

Aku kaget nomer guru media sosial sing nawakake kiriman mbayar, tweet sing dibayar lan dukungan sing dibayar tanpa mesthekake yen menehi nilai kanggo pamirsa. Dheweke nggawe foto keju kanthi ngadeg ing jejere wong sing penting, saengga bisa menehi pangertene manawa penting… deleng foto ing ndhuwur;).

Aku nyoba kanggo nyegah taktik iki… bakal dadi penghinaan para pamirsa sing aku kerja keras kanggo mbangun lan pungkasane nggawe resiko. Aku mikir minangka strategi jangka pendek kanggo entuk dhuwit - lan ngasorake pamirsa kanthi suwe. Akeh sing golek dhuwit online guru tindakake iki. Dheweke kudu ngapusi lan tuku endorsemen supaya bisa tetep maju karo wong sing wis digawe online. Pamirsa teka lan golek nalika nemokake yen dheweke wis ditipu.

Yen sampeyan pengin kanthi nyata online lan akses menyang pamirsa a guru media sosial, cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku nyewa sing gedhe guru media sosial sing duwe ing ngisor iki sing pengin sampeyan akses menyang lan duwe wewenang. Ing pandhuan FTC, aku bakal mesthi negesake manawa dheweke minangka klien utawa yen aku menehi ganti rugi kanggo dukunganku. Amarga aku ngati-ati supaya ora mbuwang pamirsa marang sapa wae sing pengin menehi dhuwit, pamirsa ora peduli manawa aku mbayar. Dheweke ngerti yen malah dukungan sing dibayar bakal mesthi menehi regane.

Ngrekrut guru media sosial bisa menehi informasi utama lan konsultasi sing bakal mbantu bisnis sampeyan ... nanging alasan nyata kanggo nyewa yaiku entuk akses menyang pamirsa lan panguwasa liwat dukungan. Tanpa, sampeyan bakal duwe dalan dawa tinimbang sampeyan. Kanthi iki, sampeyan bisa miwiti ngarsane media sosial lan panguwasa online.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.