Negara E-commerce Media Sosial

sade sosial negara

Minangka salah sawijining pariwara liwat media sosial lan nggawa wong bali menyang situs sampeyan, nanging platform media sosial pengin nggawe konversi luwih cedhak lan ngontrol kanthi nggawa langsung menyang platform.

Kanggo panyedhiya e-commerce, iki minangka langkah sing nyambut gawe amarga angel ngukur lan ndeleng tanggepan sing apik babagan investasi media sosial kanthi konversi. Nglacak lan atribusi terus dadi tantangan.

Mesthine, kanggo platform media sosial, iki minangka langkah sing luwih cedhak kanggo entuk antarane penyedia e-commerce lan pelanggan. Yen bisa duwe hubungan kasebut, dheweke bisa entuk bathi. Iki bisa nyebabake akeh pangasilan ing ruang media sosial. Ora ana sangsi yen hubungan kasebut diduweni, dheweke bakal nggunakake tombol.

Raksasa media sosial lingkungan sampeyan sing grapyak katon nggawe kode nalika nerangake pariwara. Nanging dheweke luwih akeh kejawab tinimbang hits nganti saiki upaya kanggo njupuk irisan dolar blanja e-commerce kita - saka Eksprimen Hadiah Facebook (ora dilanjutake ing taun 2013) menyang tandha tandha Twitter #AmazonCart. Nanging ing taun iki, katon kaya merek kaya Pinterest, Instagram, Youtube, lan uga Facebook lan Twitter, bisa uga ora bisa belanja sosial.

Slant Marketing nggabungake infographic komprehensif iki karo State of Social Media, lan menehi rincian babagan kasedhiyan, kesempatan lan watesan bisnis platform sosial.

Sawetara Statistik Kunci kanggo E-commerce Media Sosial

  • 93% pangguna Pinterest nggunakake platform kanggo riset tuku
  • 87% pangguna Pinterest wis tuku barang amarga Pinterest
  • Keterlibatan Instagram 58x nganti 120x luwih dhuwur tinimbang platform liyane
  • Video Youtube nyedhiyakake 80% kanggo pertimbangan lan 54% kanggo ngelingi iklan
  • Facebook nyumbang 50% rujukan sosial lan 64% saka total pendapatan sosial

negara-sosial-blanja

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.