Pendapatan Drive Media Sosial

media sosial nyurung penghasilan

Eventbrite nggabungake infographic iki saka laporan perdagangan sosial, nyedhiyakake wawasan babagan perdagangan sosial lan nilai penggemar utawa pengikut. Siji cathetan - kabeh tokoh diwakili dolar AS.

Nalika jaringan sosial terus entuk daya tarik kanthi kacepetan sing luar biasa, akeh perusahaan lan bisnis cilik sing nandur modal akeh kanggo nggawe komunitas online, lan ngerti cara kanggo ngukur pengaruh investasi iki. Ing taun 2010, Eventbrite minangka perusahaan pertama sing nawakake data babagan "bathi" kanthi bathi kanthi bathi. Laporan commerce sosial awal kasebut ngumumake manawa saben wong nuduhake acara mbayar ing Facebook, ngasilake tambahan $ 2.52 kanggo pamimpin acara, lan 11 tampilan kaca tambahan ing kaca acara kasebut. Cha-ching!

media sosial nyurung penghasilan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.