Apa sing kudu ditindakake Media Sosial lan Aja Digawe

aja saran media sosial

Ing wayah wengi aku ngobrol karo pemasar liyane lan kita ngrembug media sosial, acara, lan asil. Dheweke ngandhani babagan kepiye dheweke durung bisa ndeleng asil saka media sosial supaya bisa migunani. Sajujure, aku ora bisa ujar manawa ora setuju kabeh. Nalika profil profesional lan bisnis saya terus berkembang, wong bisa uga ngerti manawa pandhuan pribadi ing media sosial wis suwe saya suwe.

Kanthi jujur, umume aku ngentekake media sosial yaiku diskusi pribadi ing njaba jaringan profesionalku. Aku melu saben dina ing obrolan profesional, nanging kalebu bagean saka panggunaan pribadi.

Apa tegese ora ono gunane? Ora, mesthi ora. Aku ora aktif monetisasi pamirsa media sosial dadi ora ilang dhuwit. Lan, sajujure banget, aku ora pengin mesthi adol ing media sosial. Apa aku ninggalake dhuwit saka meja? Mungkin - nanging akeh media sosial sakabehe sing mbandhingake target pamirsa sing bakal melu bisnis karo aku meh ora bisa tumpang tindih.

Apa sing diwenehake ing ngisor iki yaiku jangkauan sing dibutuhake kanggo nggunakake kesempatan nulis lan ngomong. Wong ndeleng nomer akeh, mula dheweke mbukak lawange. Yen aku duwe kesempatan kasebut, dheweke bakal ngasilake langsung. Dadi - ing jangka panjang, apa bathi saka panggunaan media sosial? Aku ngira!

Apa aku bakal mandheg aktif marketing lan nggunakake media sosial? Pancen ora - isih dadi saluran sing ana pamirsa, komunitas sing nambah nilai kanggo pakaryanku, lan ing endi wong riset babagan keputusan tuku. Pancen ora minangka langsung or duwe bathi minangka saluran liyane kanggo aku. Aku ngerti yen aku wis nambah pengaruh media sosial nalika nggabungake ing pemasaran lan promosi lintas-saluran tinimbang nggunakake minangka saluran sing mung nggawe silo, mula cara kita ngatur lan nglakokake strategi media sosial.

Jaringan sosial minangka papan sing apik kanggo promosi karya lan bisnis - utamane para konsumen sing nggoleki saluran nggunakake frasa, istilah, lan tag kunci - nanging dudu papan kanggo adol sithik mula penting supaya luwih akeh interaksi sing asli. Sampeyan kudu ngembangake kapercayan lan pangerten karo calon pelanggan.

Wong-wong ing Gurita Asuransi wis entuk akeh tugas ing kene kanggo nggabungake sawetara praktik paling apik media sosial sing apik ing infographic iki babagan perencanaan, panggunaan, tagar, pamirsa lan panggunaan konten. Saran apik!

Kudu lan Apa sing kudu ditindakake Pemasaran Media Sosial

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.