Aja Kuciwani Kanthi Media Sosial

jay baer

jay baerSalah sawijining wong sing kepengin ngrungokake omongane yaiku Jay Baer. Esuk iki aku kudu tangi sadurunge srengenge kanggo nyopir BlogIndiana kanggo ngrungokake intine - lan pancen cocog kanggo lelungan. Ana sawetara alasan. Jay duwe pengalaman 20 taun dadi pemasar lan ora nolak anggone menehi pendapat. Jay uga wong sejati - ora ana bedane karo sapa sing sampeyan deleng ing panggung lan sing sampeyan kenal kanthi pribadi. Uga, sawise ndeleng Jay ngomong kaping setengah rolas, aku ora ndeleng presentasi sing padha kaping pindho.

Aku sambat karo Jay amarga aku kepengin ngerti kepiye sawetara blog sing luwih cilik tinimbang aku nampa luwih akeh retweet, seneng lan nyebutake. Aku uga kepengin weruh, manawa ana wong sing main industri iki. Jay ora ngira, dheweke entuk pirang-pirang retweet lan nuduhake sosial ing blog, Cekake lan Ngonversi (kudu diwaca!).

Aku ora yakin kualitas kiriman bakal dadi masalah - kita pancen dihormati ing industri pemasaran. Jay lan aku ngrembug babagan volume lalu lintas sing dakgayuh lan, yen dibandhingake, blog dheweke dadi pamaca sing padha. Nanging, sing maca cukup agresif ing nuduhake informasi sing diwenehake dening Jay. Ora sethithik - jumlah gedhe… kanthi rata-rata 200 tweets saben post!

Ing sudhut Jay ana konten sing luar biasa, keahliane komunikasi karo jaringan, lan keterlibatan ngomong. Dheweke uga duwe pandherek sing luwih gedhe ing Twitter lan Facebook tinimbang kita. Kabeh, Jay ana sawetara garis ing ndhuwur pangkatku. Yen aku dadi Kapten, dheweke dadi Laksamana. Aku ngajeni banget.

Bali menyang pamaca.

Nalika ngomong babagan iki, kabukten manawa wong-wong sing ngetutake Jay pancen sosial banget kanthi wibawa gedhe. Wong sing ngetutake Jay uga ana ing pangkat paling dhuwur! Akeh pandherekipun Jay duwe pandherekipun dhewe - lan seneng bareng karo jaringan. Iki bedane antarane pamirsa lan Jay. Aku kalebu wong sing seneng karo pemasar ing parit. Sanadyan kita narik kawigaten masarakat kabeh level pendidikan lan senioritas industri… blog babagan marketing.

Jay uga duwe blog babagan pemasaran, nanging dheweke luwih fokus lan luwih apik ing bidang media sosial tinimbang aku. We Cut swath sudhut ... karo kabeh saka Analytics kanggo email marketing. Pamirsa sing dakgayuh wis melu, nanging ora duwe prabawa kanggo nuduhake utawa promosi konten sing dak tulis. Akeh pamaca sing ora aktif ing media sosial, luwih fokus ing pemasaran merek lan pariwara.

Mangkene pinemu. Aku kurang weruh nalika mikir babagan kinerja kontenku. Aku ora kudu patahan semangat - aku kudu semangat supaya aku ngomong karo klompok pamaca sing durung melu kabur menyang media sosial. Muga-muga bisa mbantu dheweke tekan kana, nanging bisa uga dina iki utawa sesuk, bisa uga wis pirang-pirang taun. Jaringan sampeyan bisa uga padha, luwih-luwih yen sampeyan ora ana ing industri online. Aja pundung nalika nulis akeh konten sing apik, nanging mung dituduhake dening sawetara wong. Ora kabeh wong sosial kaya kita.

3 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun Aku ora pantes nampa, nanging matur nuwun.

    Aku ora nate mbukak angka kasebut kanthi pasti, lan aku yakin ana sing luwih gedhe, nanging aku yakin sejatine kanthi anekdot. Apa sing dakkandhani marang para klien sing blog yaiku yen luwih sempit fokus konten sampeyan, luwih cenderung sampeyan nuduhake tumindak nuduhake lan nindakake lengganan, amarga para pamaca luwih seneng yen sampeyan langsung ngobrol babagan kahanane. Dagang yaiku lalu lintas.

    Luwih jembar = luwih akeh pengunjung, kurang nuduhake + lengganan
    Sempit = pengunjung luwih sithik, luwih akeh nuduhake + lengganan

    Sial, saiki aku uga kudu nulis postingan blog babagan iki! Matur nuwun kanggo DK nudge. Seneng ndeleng sampeyan kaya biasane!

  2. 3

    Twitter tetep dadi papan dolanan "twitterati" intelektual lan sosial. Aku ngetutake luwih saka satus wong ing ruang pemasaran / sosial / teknologi wae, lan bisa uga angel banget kanggo ngolah kabeh informasi kasebut. Umume konten sing di-retweet diwiwiti saka subset sing luwih cilik. Dhiskusi babagan agregasi, kepiye carane ganti jeneng dadi gedhe. Siji bab sing bakal dakkandhani Dick Costolo ing Twitter yaiku "Goleki Twitter menyang akeh, minion sing durung umbah-umbah, wenehi 400 yuta pangguna Twitter, lan Banjur ngomong babagan model penghasilan sing efektif." Nanging nalika nerangake apa sing sampeyan lakoni, intine sampeyan kudu menehi wawasan sing migunani lan mikir kanthi rutin. Lan (drum roll) sampeyan kudu, cukup kudu sesambungan karo pamirsa, liwat komentar, ing acara, ing endi wae. Sejatine, ing pirang-pirang kasus komentar sing dakwaca asring duwe komentar sing apik. Iki minangka kutukan lan berkah kultus kaya kasunyatan sing kita lakoni.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.