Demografi Media Sosial

profil demografi media sosial

Aku ora yakin babagan regane nyata kanggo ndeleng demografi situs media sosial nalika penetrasi lan keragaman situs media sosial kasebut nyebar banget. Kasunyatane yaiku sampeyan bisa nemokake kanthong prospek utawa pakar industri ing kabeh sektor kasebut. Aku kira rada menarik yen ana nuansa ing demografi adhedhasar platform.

Ing donya sing sampurna, merek sampeyan bakal nggawe ngarsane ing saben jaringan sosial sing kasedhiya lan nyelehake pamisahan kanggo saben wong. Gumantung saka sumber daya sampeyan, bisa uga ora bisa ditindakake, mula pilih jaringan kanthi wicaksana, lan gunakake paling akeh yen wis ana. Michael Patterson, SproutSocial

Saka Demografi Media Sosial Kanggo ngandhani Strategi Segmentasi sing Luwih Apik:

Kita uga kalebu sing paling anyar Revolusi media sosial video saka Erik Qualman, panulis Socialnomics.

Demografi Situs Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.