Nyuwun Aja Nanggapi Panjaluk Media Sosial Kanthi Cara Iki

ilang

Salah sawijining aplikasi seluler favoritku yaiku Waze. Ngarahake aku adoh saka lalu lintas, mbantu aku supaya ora ana bebaya, lan ngelingake aku marang polisi ing ngarep - nylametake aku supaya ora bisa ngeterake tiket yen kebetulan ngalamun lan mbuwang wates.

Aku ing mobil dina liyane lan mutusake mampir toko cerutu kanggo njupuk hadiah kanggo kanca, nanging aku ora ngerti sing ana ing cedhak kono. Asil kasebut ora apik banget ... karo toko cerutu sing adohé 432 mil didhaptar minangka "sakcedhake". Dadi, aku nindakake apa sing bakal ditindakake pelanggan sing apik. Aku njupuk gambar layar lan nuduhake karo Waze.

Sayange, iki wangsulan sing dakkirim:

Aku langsung nanggapi:

Utas mandheg ing kana.

Aku ora yakin pira perusahaan sing nindakake iki, nanging kudu mandheg. Yen sampeyan nyedhiyakake gerbang menyang perusahaan liwat media sosial menyang pelanggan, sampeyan kudu luwih becik nglaporake masalah kanthi cara kasebut, lan sampeyan kudu menehi kekuwatan kanggo nanggapi.

1 saka 4 pangguna media sosial ngeluh liwat media sosial, lan 63% ngarepake pitulung

Aku wis ngenteni sawetara menit amarga aku peduli karo kualitas aplikasi, aku ora bakal navigasi menyang kaca liyane, ngisi akeh informasi, lan ngenteni wangsulan ... Aku pengin ngerti aplikasi sampeyan wis rusak supaya sampeyan bisa ndandani.

Tanggepan sing apik yaiku Thanks @douglaskarr, aku wis nglaporake masalah kasebut menyang tim pangembangan.

One comment

  1. 1

    Kabeh setuju. Aku wis nindakake sawetara kaping, lan aku nampa wangsulan sing biasa yaiku "apa sampeyan bisa ngrampungake laporan bug" utawa "apa sampeyan bisa ngirim email menyang X" - Lan aku wis nanggapi kaya sing sampeyan tindakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.