3 Langkah-langkah kanggo Nanggepi Krisis Media Sosial sing Sukses

telung

Kita wis diskusi apik karo Steve Kleber saka Kleber & Associates, agensi sing fokus ing babagan bangunan omah. Salah sawijining topik sing dibahas yaiku rasa wedi sing kudu diatasi perusahaan nalika ngatasi media sosial. Penting, sampeyan kudu ngerti yen yen ana krisis - luwih becik sampeyan kudu menehi tanggepan ing media sosial tinimbang ora ana ing kono.

3 Langkah Kanggo Nanggepi Krisis

  • Langsung nggawe pelanggan dadi gampang yen sampeyan ngerti masalahe. Nyatane, baleni maneh menyang dheweke supaya dheweke ngerti yen sampeyan ngerti apa sing salah. Yen klarifikasi wis teratur, mula bakal kedadeyan. Pelanggan pengin ngerti manawa sampeyan lagi ngrungokake ... lan sampeyan duwe siji kasempatan kanggo ngrampungake masalah iki, dadi priksa manawa sampeyan wis ngerti!
  • Priksa manawa dheweke ngerti yen sampeyan peduli. Kanthi nanggapi lan menehi ngerti manawa sampeyan peduli karo dheweke, sampeyan bisa ngeculake intensitas masalah banjur nggawe pribadi. Sampeyan wis dudu merek maneh, sampeyan dadi wong sing bisa dipercaya nyoba ndandani masalah sampeyan.
  • Ndandani masalah. Aja nyediakake formulir, nomer telpon utawa alamat email sing bisa dihubungi. Sampeyan kudu ngatasi masalah kasebut. Sampeyan. Yen sampeyan ora ngerti wong liya menyang wong liya, dheweke bakal langsung ngenali sampeyan amarga jeneng sampeyan… telpon. Yen sampeyan ngerti lan preduli, sampeyan bakal ngetutake lan priksa manawa masalah kasebut dirampungake.

Iki ora ateges manawa sampeyan, pribadi, kudu mbenerake masalah kasebut. Iku tegese sampeyan dadi pimpinan lan wong sing tanggung jawab marang pelanggan utawa prospek. Tanggung jawab sampeyan kanggo njupuk wong kasebut menyang resolusi. Yen sampeyan mung mbuwang lan mlayu, bakal nyebabake luwih akeh masalah. Sampeyan ora ngurmati wong-wong sing nindakake masalah kasebut nalika sampeyan nemoni masalah… kenapa sampeyan nggawe pelanggan?

Tembung pungkasan babagan iki. Nalika ngatasi masalah, sampeyan mung ngrampungake salah sawijining kampanye paling apik sing durung diwiwiti. Yen sampeyan nggawe wong kasebut seneng lan konten, kemungkinane bakal nuduhake sukses kasebut karo jaringan. Yaiku perkara sing apik banget.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.