Media Sosial Minangka Alat Manajemen Krisis

Layar layar 2013 06 12 ing 12.37.29 PM

Kita wis ndhisiki wektu! Udakara 5 taun kepungkur, aku kerja bareng karo Adam Small lan kita nggawe integrasi tandha teks sing apik karo WordPress. Pangarep-arep kita yaiku supaya manajemen manajemen bisa tuku lan nggunakake… masang tandha lan nggawa wong bali menyang pusat komando sing dibangun ing WordPress supaya informasi bisa dingerteni. 5 taun mengko lan katon kaya manajemen krisis saiki wis nggunakake media sosial kanggo tembung kasebut!

Kanggo nggayuh pamirsa sing paling jembar kanthi cepet, instansi pamrentah, lembaga nirlaba, perusahaan lan liya-liyane nyoba golek media sosial kanggo manajemen krisis.

Apik tenan, imbang, imbang infographic saka situs Darurat Manajemen Darurat sing nyedhiyakake arah lan wawasan babagan cara nggunakake media sosial minangka alat manajemen krisis.

sosial-media-krisis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.