Media Sosial Diterangake karo Kopi

media sosial kopi

Kopi minangka salah sawijining kesenengan luar biasa sing ora bisa daklakoni. Aku nyedhot panggang Prancis peteng sing anyar panggang saiki lan apik, diseduh ing pabrik espresso komporku. Kanca-kanca sing paling apik nduwe kopi. Ora ana liyane sing dak tresnani tinimbang nemokake omah kopi tanpa rantai nalika aku ing dalan. Umume aku nemoni wong liya, yaiku ing warung kopi. Kopi wis ngluwihi stimulan lan saiki dadi minuman sing gegandhengan karo kenangan apik kanggo aku.

Infographic ing ngisor iki saka Marketplace Maven lan diilhami dening ingenius Media Sosial lan Donat dening Three Ships Media ing Raleigh.

Media Sosial Diterangake karo Kopi

3 Komentar

  1. 1

    Amarga aku ngombe kopi biasa lan ora bisa mlaku sajrone sedina tanpa paling ora sak cangkir kopi, aku ngerti yen "infographic" iki pancen brilian. Mung ana akeh kasunyatane. Matur nuwun kanggo nuduhake iki karo kita Douglas.

  2. 3

    Aku luwih seneng ngombe teh nanging pancen Douglas infografis sing apik banget. Aku bisa uga kudu nyithak lan nuduhake karo ibuku mbesuk yen aku dolan - bisa uga saiki dheweke bakal entuk apa sing dak lakoni LOL Oh lan aku seneng banget karo penjelasan Google+ 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.