Persiyapan kanggo Tenaga Kerja 2020

tatanan jagad sing nyambung

Cisco ngewawancarai para mahasiswa lan profesional enom saka saindenging jagad kanggo ndeleng persis apa sing diarani Internet. Asil bisa ditemokake ing Laporan Teknologi Dunia sing Disambungake Cisco.

Laporan kasebut nuduhake cara anyar kanggo prioritas urip kita.

  • Akeh responden nyebutake piranti seluler minangka teknologi sing paling penting ing uripe
  • Pitu saka 10 karyawan duwe kanca manajer lan kanca kerja ing Facebook
  • Kaloro saka limang siswa duwe ora tuku buku fisik (kajaba buku teks) sajrone rong taun
  • Umume responden duwe akun Facebook lan mriksa paling ora saben dina

Kanthi tembung liya, yen iki minangka bagean saka pamirsa sing pengin sampeyan tekan - kanthi profesional utawa pribadi - luwih becik sampeyan ngrancang lan nggunakake sing lengkap strategi media sosial. Sanajan prospek utawa pelanggan ora nggoleki produk lan layanan online saiki, bisa uga ana sajrone dasawarsa. Sing ora adaptasi duwe risiko apa wae.

Final infographic CWR

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.