Media Sosial Kanggo Keuntungan Sosial

Layar layar 2013 10 24 ing 1.48.31 PM

83 persen saka Amerika pengin merek ndhukung panyengkuyung lan 41 persen wong tuku produk saka perusahaan amarga dheweke ngerti perusahaan kasebut digandhengake karo sebab. Amarga luwih akeh perusahaan lan nirlaba sing berkembang dadi perusahaan sosial (hibrida amal lan bisnis), akeh sing ngetrapake media sosial kanggo mbantu dheweke sukses.

Kita wis nuduhake sawetara bukti sing hebat njalari pemasaran. Aku pangarep-arep tenan yaiku segmen sing bakal njeblug popularitas - utamane amarga tantangan ekonomi sing saiki diadhepi jagad.

Infographic ing ngisor iki nyorot sawetara conto iki, lan nawakake riset sing luwih dhukungan kanggo perusahaan sing pengin maju menyang model bisnis 'perusahaan sosial'.

sosial-media-kanggo-sosial-apik-infographic-2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.