Akademi Agorapulse: Sertifikasi ing Media Sosial

Akademi Media Sosial

Wis luwih saka sepuluh taun, aku dadi pangguna tenaga lan duta besar kanggo Agorapulse. Sampeyan bisa ngeklik artikel lengkap, nanging aku mung negesake manawa platform manajemen media sosial paling gampang ing pasar. Agorapulse terintegrasi karo Twitter, Facebook, Kaca Facebook, Instagram, lan uga Youtube.

Perusahaan iki luar biasa uga nyedhiyakake tips, strategi, lan perangkat tambahan sing tetep wiwit didegake. Sumber daya hebat liyane sing ana ing Agorapulse yaiku akademi sing nyedhiyakake kursus sertifikasi kanggo nggabungake penerbitan sosial, manajemen media sosial, ngrungokake media sosial, lan pelaporan media sosial.

Pendidikan lan Latihan Media Sosial

Akademi Agorapulse cocog banget kanggo para profesional pemasaran sing anyar ing media sosial utawa pengin nambah ilmu sing ana kanthi piranti lunak sing paling anyar. Paling apik, akademi kasebut yaiku Trabasan (iku julukan kursus) sing nggabungake platform kanthi strategi perusahaan utawa staf sampeyan kudu sukses.

Kursus kasebut nggabungake video karo pimpinan industri, materi pelajaran, lan banjur nuntun sampeyan liwat aplikasi taktik utawa strategi ing platform Agorapulse. Mangkene bab-bab kasebut:

  1. Piranti Publikasi Sosial - bab iki kalebu nerbitake siji utawa luwih profil, gawe jadwal lan ngatur postingan sing dijadwalake, nggawe klompok penerbitan kustom, antrian lan ngatur postingan antrian, ngunggah konten akeh, alur kerja tim, tanggalan bareng, ngetrapake label nglaporake, lan nggunakake aplikasi seluler lan ekstensi krom .
  2. Ngatur Obrolan Sosial - kothak mlebu media sosial, nglumpukake komentar iklan, njupuk tindakan kanthi saringan, balesan lan ulasan, nyimpen balesan, label, menehi tetenger, ndhelikake, lan menehi balesan, nggunakake asisten kothak mlebu, lan pangguna profil.
  3. Pelaporan Media Sosial - ndeleng laporan, ngekspor laporan, nggarap label, lan nggawe laporan kekuatan.
  4. Ngrungokake Media Sosial - ngrungokake jaringan media sosial (kajaba Facebook lan LinkedIn sing ora ngidini), ngawasi lan nganyari sentimen, kanthi nyebutake profil sampeyan, kanthi nyebutake ora resmi, utawa tembung kunci, kanthi URL, uga ngatur asil ngrungokake.

Saben bab kasebut diakhiri karo kuis praktik (sing ora nduwe pengaruh kanggo ujian sertifikasi) nanging menehi sampeyan informasi sing bisa ditrapake maneh. Uga ana kegiatan sing disaranake supaya sampeyan mlebu menyang akun Agorapulse sing bakal dijupuk.

Sertifikasi Agorapulse

Ujian sertifikasi iki nyoba sampeyan ngerteni elemen penting saka sosial media marketing sing kudu dingerteni kabeh praktisi media sosial. Lulus ujian iki lan entuk sertifikasi bakal ngidini sampeyan nampilake katrampilan lan keahlian ing media sosial lan dadi praktisi Agorapulse.

Aku melu kursus dina iki lan Aku (resmi) ahli Agorapulse!

Ndaftar Saiki kanggo Agorapulse Academy

Pengungkapan: Aku Duta Besar Agorapulse lan Afiliasi.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.