Merek sing apik tenan ditindakake ing Media Sosial taun 2013

Kampanye media sosial 2013

Bahan ngawasi kegiatan saben dina ing pos media sosial luwih saka 6,000 merek gedhe saka 30 sektor kanggo mbantu merek nganalisis pesaing, kinerja benchmark lan saingan kanthi cerdas. Unmetric ngembangake sektor pertama sing ngerti skor pathokan media sosial kanthi luwih saka 20 metrik kualitatif lan kuantitatif kanggo pangkat merek sampeyan nglawan pesaing sampeyan.

Sanajan ewonan kampanye diluncurake ing pirang-pirang platform sosial ing 2014, Unmetric nyetak ribuan merek lan nemokake kampanye, tweet, video lan aksi sing paling apik… kabeh dilebokake ing infographic iki. Klik ing infographic kanggo luwih rinci babagan kampanye ing blog Unmetric.

2013-tuladha-kampanye-sosial

3 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas, matur nuwun sanget kanggo nampilake infographic, dadi seneng sampeyan seneng! Sampeyan butuh upaya super manungsa kanggo nggabungake kabeh amarga sampeyan lali karo pirang-pirang kampanye hebat sing kedadeyan sajrone taun, mung nalika ngira wis rampung, kita bakal nggawe kampanye liyane. Nguripake dhaptar kasebut selawase, bagean desaine gampang banget! Apa sampeyan duwe favorit pribadi wiwit taun kepungkur?

    • 2
      • 3

        Apa sampeyan ndeleng Dickensian njupuk Celana Pendhaftaran? "Cepet banget" ... nggawe aku ngguyu. Film Lexus instagram pancen kreatif, rumangsaku mesthine bisa entuk jarak tempuh luwih akeh. Kraft's Zesty Guy dadi terkenal karo para wanita ing kantor kita lan kalebu kalebu demonstrasi saka staf pria!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.