Apa Tombol Tuku Mbantu Atribusi Media Sosial lan ROI?

tombol tuku facebook

Tombol tuku minangka tren anyar sing populer ing media sosial, nanging ora entuk daya tarik akeh. Kasunyatane, an Invesp survey nemokake manawa dodolan perdagangan sosial mung 5% saka pendapatan ritel online ing taun 2015. Akeh situs sosial sing isih ngupayakake entuk kapercayan pelanggan, mula platform kudu mbuktekake manawa luwih saka pandhuan sosial kanggo menang.

Aku isih ngerti babagan popularitas tombol tuku sosial saiki. Aku ora bakal ngleksanakake - aku yakin manawa ana ROI positif ing implementasine. Mesthi ana sing bakal ngeklik lan tuku!

Umum ngerti yen kunci kanggo nambah tarif konversi online yaiku nyuda langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngonversi. Yen dipikirake, cukup logis manawa tombol tuku mulus banget ing awal corong tuku bisa dingerteni. Nanging ora logis. Optimisasi konversi nyepetake langkah-langkah sing dijupuk saka keputusan tuku menyang konversi… sing dadi masalah yaiku media sosial ora mesthi duwe keputusan tuku.

Apa bakal diganti? Aku yakin bakal. Amarga konsumen luwih dipercaya karo dompet sosial lan crita babagan layanan sing hebat diwiwiti ing pasar, dheweke bakal luwih nggunakake cara kasebut. Nanging, aku durung bisa ndeleng sosial minangka media sing dipercaya. Lan kapercayan minangka kunci mutlak kanggo menang keputusan tuku.

Ora ana platform sosial sing duwe nomer sing bisa sampeyan hubungi nalika sampeyan nemoni masalah (bisa uga tuku, aku ora yakin). Apa aku pancene pengin ngeklik tuku lan ngirim pesen menyang telenging, kepengin ngerti apa aku bakal nampa barangku, lan kepengin golek dhukungan yen ora?

Pinterest kayane situs sosial sing paling cocog ing wektu iki amarga akeh pamirsa sing wis blanja lan saluran Pinterest bisa nggambarake situs utawa merek sing dipromosekake kanthi cedhak.

Mangkene sawetara conto implementasi tombol tuku sosial

Tombol Tuku Facebook:
tuku-tombol-facebook

Tombol Tuku Twitter:
Tombol Tuku Twitter

Tombol Tuku Pinterest:
tuku-tombol-pinterest

Tombol Tuku Instagram:
tuku-tombol-instagram

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.