Ngenali Kesempatan

Sore iki aku duwe presentasi karo firma hukum regional ing Social Media. Seneng banget ndeleng organisasi sing duwe wawasan kanggo mbabarake karyawane menyang media anyar. Jagad iki mesthi owah, nanging isih ana salah kaprah, manawa media sosial 'apa sing ditindakake bocah enom' lan isih durung dianggep serius.

Industri Koran - Kesempatan sing Ilang

Dasawarsa kepungkur, aku kerja bareng koran lan nonton kanthi meneng wae eBay lan craigslist. Dheweke ngira iki kanggo geeks lan wong enom uga… nganti karpet milyaran dolar ditarik saka sangisore. Nyatane, pancen dudu yanked, ditarik alon-alon.

Akeh koran sing nulis gumun karo tuwuhing teknologi kasebut, ora kuwat yen bakal mandheg ing industri dhewe. Akeh koran sing duwe jempol driji ing Industri Online (InfiNet minangka salah sawijining perusahaan indukku sing kerja bareng) nanging dheweke gagal narik pemicu yen dheweke kudu nggawe investasi sing dibutuhake ... sanajan dheweke ngerti isih ana wektu kanggo nindakake. Jalur untung perusahaan wis ditarik, lan ora ana manajer sing bakal njupuk 50% saka wates kanggo nggayuh jagad anyar iki.

Koran duwe jangkoan lan sumber daya moneter kanggo ngatasi kerugian kasebut. Dheweke malah duwe kauntungan saka merek sing dipercaya regional. Nanging, ora adaptasi, dheweke nuding driji lan ngganti salah sawijining manajer sing ora ngerti karo sabanjure sing durung ngerti.

Ing dasawarsa aku ing koran, aku ora nate kelingan sesi nalika ana wong teka lan ngrembug babagan teknologi anyar lan takon utawa ngrembug babagan kepiye cara supaya bisa nambah efisiensi utawa nggedhekake bathi.

Dina iki nyenengake nalika ndeleng perusahaan lokal kanthi pandangan sing beda!

Burj Dubai - Yayasan Solid

Salah sawijining slide ing presentasi saya yaiku foto sing apik kanggo Burj Dubai, bangunan sing lagi dibangun ing Uni Emirat Arab sing bakal menara ing ndhuwur bangunan liyane. Dijadwalake rampung ing pungkasan taun ngarep lan saiki kira-kira duwe 162 crita.

162 crita minangka perkiraan paling anyar. Dikabarake manawa targete wis ganti taun-taun kepungkur, amarga ana perkiraan rekayasa sing bisa negesake kekuwatan yayasan lan sepira gedhene bangunan kasebut bisa bakal wungu kanggo.

Siji ndeleng bangunan kasebut lan sampeyan bisa miwiti ngerteni sebabe. Dhasar Burj Dubai pancen pancen gedhe banget, lan spire bakal nambah nalika lagi munggah.

Media Sosial - Yayasan ing Bisnis

Media Sosial yaiku perusahaan sampeyan kesempatan kanggo miwiti mbangun dhasar kanggo tuwuh sing luar biasa sajrone dasawarsa sabanjure. Nggawe merek online liwat media sosial lan jaringan sosial nggawe dhasar konektivitas sing mantep.

Kaya web, wiwit dina iki bakal nyedhiyakake sampeyan jaring gedhe kanggo njupuk volume bisnis ing taun-taun mbesuk. Lansekap wis ganti. Mesin telusuran - malah Google - bakal ilang sawetara cara nggoleki situs web kaya mikro jaringan terus munggah lan ngrembaka.

Luwih cepet perusahaan sampeyan adaptasi karo teknologi kasebut, luwih apik posisi nalika rezeki sampeyan gumantung. Perusahaan sing dakkandhakake saiki duwe kesempatan sing luar biasa. Dheweke duwe bakat sing nggawe otoritas lan nyebabake kasus-kasus sing tuwuh kayata klausa non-saingan lan ukum paten.

Yen staf nuduhake pengalaman kasebut kanthi online dina iki lan madeg online panguwasa, utamane kanthi geografis, bakal nyedhiyakake jaringan kanggo tuwuh usahane sesuk. Minangka wektu sing nyenengake kanggo perusahaan iki - yaiku perusahaan sing open-minded, cukup gedhe kanggo menehi pengaruh, nanging cukup cilik kanggo manuver lan adaptasi ing papan iki kanthi cepet.

Muga-muga bisa njupuk kauntungan lan ngakoni kesempatan sing dikatutake sawetara wong ing kamar kasebut!

7 Komentar

  1. 1

    Sakabèhé, aku setuju karo prinsip sing sampeyan ucapake. Nanging, Media Sosial minangka kategori gedhe sing terus berkembang. Sampeyan bisa uga nindakake iki ing presentasi kasebut, nanging luwih becik ngrusak Media Sosial dadi kategori lan nuduhake kepiye saben kategori bisa digunakake kanggo potensial individu dhewe.

    Media Sosial utamane minangka cara kanggo nuduhake volume. Mula, sampeyan duwe rincian babagan unsur sing pengin dituduhake lan kepiye sampeyan pengin nuduhake. Pikiran, profesional utawa pribadi, bisa dituduhake liwat pirang-pirang bentuk media sosial online. Video uga duwe outlet dhewe. Jumlah outlet saya akeh kanthi cepet. Cepet nyatane, dadi gampang bingung arep nggambar garis yen sampeyan 'melu' karo Media Sosial.

    Nanging, sing kudu dieling-eling yaiku faktor kesadaran sing bakal ditampa merek, basis pengetahuan, utawa produk sampeyan yen wis suwe digali menyang Media Sosial. Minangka pasinaon anyar nuduhake yen senadyan wutah ing pangguna Internet, lalu lintas menyang situs ndhuwur saka setahun kepungkur ora tuwuh ing tingkat sing padha lan malah suda ing sawetara kasus. Iki amarga umume wong nggunakake Media Sosial lan ndeleng konten sindikasi sing apik.

    • 2

      Presentasi kasebut terus mbedakake macem-macem medium lan teknologi sing digunakake lan carane nggunakake saben - saka jejaring sosial nganti blogging menyang twitter, lan liya-liyane.

      Kakehan kanggo dilebokake ing postingan siji, mesthi! Iki obrolan dawane watara jam. 🙂

      Aku pengin nandheske kanggo nonton iku padha kudu miwiti dina iki… ora duwe sikap 'ngenteni lan ndeleng'. Yen ora, sampeyan bisa uga nggawe risiko masa depan organisasi sampeyan.

      Thanks Michael! Sampeyan mesthi menehi komentar kanthi wawasan sing nambah warna ing topik kasebut. Aku seneng banget lan ngajak kabeh wong ngunjungi blog sampeyan!

  2. 3
    • 4

      Hi Jayce! Ya, Boston Globe, nyatane, salah sawijining klienku ing pungkasan taun 90-an lan nindakake pakaryan sing apik kanggo ngetrapake teknik pemasaran basis data. Dheweke malah nggunakake sawetara alat analisis retensi sing aku (lan liya-liyane) dikembangake.

      Koran liyane, kayata Toronto Globe and Mail, Houston Chronicle, San Francisco Chronicle, Chicago Suburban Newspapers, lan Detroit Press nandur modhal ing teknologi anyar. Aku seneng bisa karo saben wong immensely!

  3. 5
    • 6

      Michael,

      Tuladha sampurna. Kadhangkala wong takon kula 'kapan kita bakal rampung' karo pangembangan produk kita. Aku pitutur marang wong-wong mau ora anggere kita lagi ing bisnis! Inovasi mbutuhake pimpinan sing ngakoni manawa perusahaan kudu terus nandur modal ing inovasi, utawa bakal ilang. Perlu 100 taun utawa luwih ... nanging isih bakal ilang.

      Artikel sing apik!
      Doug

  4. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.