Telung Kunci Kanggo Ndhukung Konten Sampeyan

konten sing dituju

Akeh pemasar nggunakake salah sawijining teknologi sing disenengi utawa kepenak lan ora digatekake liyane. Aku minangka pendukung otomasi lan pemasar nggunakake olahpesen kanthi cara, wujud, utawa wujud apa wae - saengga ora mbebayani tumrap upaya pemasarane.

Babagan perusahaan nggunakake konten liwat situs, artikel, whitepaper, studi kasus utawa blog perusahaan, aku yakin ana telung kunci supaya konten sampeyan bisa digunakake tenan kanggo perusahaan utawa merek sampeyan:

  1. Tetep relevan - terus target lan, ora preduli kepencut, coba priksa manawa sampeyan mesthi ngomong karo pelanggan utawa prospek. Iki bakal entuk wewenang lan reputasi sing luwih cepet tinimbang sampeyan mlumpat utawa beda-beda saka pesen sampeyan.
  2. Tansah Umumake - Ana prospek lan pelanggan ing kana sing pengin konten sampeyan, nanging ora ngerti ana. Kirim artikel menyang layanan liyane, rilis pers, pasang link ing direktori, tambahake obrolan ing forum sing relevan, promosi artikel sampeyan liwat alat bookmark sosial, kirim menyang situs berita, wiki, lsp. Dadi blogger tamu lan komentar ing blog liyane kanthi tautan bali kanggo konten sampeyan. Tambahake link menyang invoice, tapak asma email, kertu bisnis… ing endi wae!
  3. Sindikasi Nang endi wae - Sakbenere kabeh aplikasi media sosial duwe fitur kanggo nerbitake feed RSS menyang layanane. Gunakake saben wong! Akeh wong nggunakake jaringan siji lan ora kesasar, priksa manawa konten sampeyan pengin ditemokake! Nerbitaké menyang TwitterKi!

Sampeyan wis kerja keras lan nulis akeh konten sing relevan. Saiki coba priksa manawa konten entuk perhatian sing pantes!

6 Komentar

  1. 1

    Saran sing apik banget.

    Peluru ndhuwur sampeyan: Relevansi minangka kunci

    Salah sawijining perkara sing uga penting yaiku ngetrapake strategi. Minangka conto strategi kita dhewe yaiku:

    - melu karo pemasar media sosial sing ngrembug strategi, posisi, relevansi lan pengaruh
    – maca kabeh sing diterbitake dening influencer paling dhuwur (Brogan, Owyang…)
    - melu ing tengah sihir (wong sing duwe pengaruh sing signifikan lan ngerti babagan topik kasebut).

    Aku wis nerangake proses kita dhewe kanthi luwih rinci ing kene: http://blog.ecairn.com/2009/02/18/fighting-social-media-fear/

    Sembarang umpan balik disambut kanthi becik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.