Blight Media Sosial

gangguan media sosial

Paribasan lawas media jembar yaiku eyeballs = dhuwit. Logika cacat yaiku sing biasane ditampa saiki yaiku liyane bola mripat = liyane dhuwit Kita ndeleng situs media sosial kaya digg, MySpace lan Facebook plato lan malah nyusut partisipasi.

Dataran Tinggi Media Sosial

Aku yakin kabeh situs iki bakal mundur lan ngandhani manawa saya akeh eyeballs. Bener iku ora kabar apik. Yen partisipasi diarani plancong utawa akeh lan pangguna isih saya akeh, ana pesen ing matématika! Pangguna rata-rata kurang ngenteni wektu ... utawa tambah akeh pangguna sing nolak layanan kasebut kabeh.

Godaan kanggo tuwuh gedhe mesthi ana… bola mata liyane sing bisa nggawa dhuwit luwih akeh. Nanging, risiko bola mata sing luwih dawa bisa ngilangi popularitas situs sampeyan, utawa nggawe target gedhe kanggo SPAM. Situs kasebut kudune luwih wicaksana kanggo nganalisa tuwuhing situse lan pengaruh tumrap pangguna sing wis ana. Yen wis rampung, bisa uga bisa ngerteni manawa, kanggo nggedhekake bathi, ana ukuran tengen menyang situs kasebut supaya ora ngluwihi tinimbang terus golek tuwuh.

Blight Urban = Blight Media Sosial

Masalahe cukup dhasar, yaiku penyakit kutha. Nalika aku urip ing Phoenix, Arizona suwene setaun aku maca akeh babagan penyakit kutha sing kedadeyan. Ing pungkasan taun 80an, pinggiran kutha Phoenix saya tuwuh kanthi tarif sing nuntut, mula ora ana sing bisa ngetutake pusat - pusat kutha kasebut. Nalika lingkungan dadi rame banget lan lalu lintas dadi rame, masarakat pindhah menyang lingkungan sing luwih anyar.

Lingkungan anyar iki duwe sekolah anyar, omah anyar, lahan lan wit liyane, lan tangga teparo - apamane hawa sing resik lan akeh ruang kanggo muter. Sampeyan dadi luwih cedhak karo tangga teparo ... amarga dheweke ora terus metu lan metu… nekani acara sosial lan ngobrol kanthi pager.

Ditrapake ing Media Sosial, aku yakin bisa uga kedadeyan sing padha. Inti Digg ngalami gangguan saiki - pangguna sing mbantu nggawe layanan sing dadi populer dadi ora nyenengake lan golek alternatif. Kanthi MySpace, wangsulane Facebook. Saiki Facebook wis tuwuh gedhe kaya MySpace lan plato sing padha kedadeyan - wektu iki kanthi kacepetan cepet.

Kabeh wong arep menyang endi? Aku mangsuli wangsulane serangan saka jaringan mikro njedhul munggah. Wong-wong padha ninggal kutha lan pindhah menyang pinggiran kutha.

Pesen kanggo Pemasar

IMHO, iki warta apik kanggo para Pemasar. Nggunakake teknik pariwara kanthi wiyar sing tekan akeh eyeballs (nanging para pembeli) dadi kurang populer. Nemokake situs mikro sing cocog karo niche sing pengin dituju dadi luwih populer. Secara pribadi, aku entuk akeh permintaan babagan penghasilan pariwara kanggo situs ceruk sing daklakoni, kaya Vets Angkatan Laut.

Wektu sing digunakake kanggo ngetrapake kampanye pemasaran ing kabeh situs kasebut bisa uga beda biaya mung kumpulan lan jeblugan teknik, sanadyan. Fishing karo dinamit iku gampang, nanging kabukten dadi taktik sing mbebayani ing Internet. Iki mbutuhake para pemasar ngowahi taktik, supaya dheweke ngupayakake luwih cepet pesen sing bener ing wektu sing tepat - uga nggawe online sing apik kanthi reputasi sing luar biasa.

Ora ana sing ujar yen bakal gampang!

One comment

  1. 1

    Media sosial minangka bisnis sing paling ora bisa ditebak. Umume situs web kayata MySpace utawa FaceBook target target para nom-noman lan amarga kita ngerti jinis pamirsa iki bisa ngganti selera kanthi cepet.
    Eling Ing Globe? Jaringan sosial pertama - "gelembung dotcom" sing entuk dhuwit $ 200 yuta lan ilang kabeh sajrone 1 dina.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.