Media Sosial kanggo Industri B2B Unsexy

media sosial b2b

Kanthi jujur, aku ora yakin seksi pancen penting nalika ngomong babagan media sosial. Kemampuan kanggo mulang, ngawasi, nanggapi lan promosi ing bisnis unsexy kanggo industri bisnis bisa uga ora narik kawigatene - nanging bisa narik kawigatene saka pamirsa sing ngupayakake bisnis, produk, utawa layanan sampeyan.

Yen sampeyan kerja ing perusahaan bisnis-menyang-bisnis (B2B), kemungkinan sampeyan wis ngerti manawa ora cepet lan cepet tuwuh media sosial, kayata karo perusahaan bisnis-menyang-konsumen (B2C). Deleng cara nambah media sosial yen sampeyan ana ing industri B2B "unsexy"!

Kesalahpahaman liyane ing antarane bisnis menyang konsumen lan bisnis menyang bisnis yaiku barang-barang konsumen asring volume akeh, penghasilan sing murah lan transaksi untung. B2B; nanging umume transaksi jangka panjang, volume sithik, penghasilan dhuwur lan bathi dhuwur. Kanthi tembung liyane, sampeyan ora butuh puluhan ewu pandherek utawa retweet nganggo B2B, puluhan utawa atusan bisa uga menehi kesadaran lan bisnis supaya bisnis sampeyan tetep sehat lan berkembang.

unsexy-b2b-infographic

One comment

  1. 1

    Pos sing apik, pancen sampeyan nuduhake diskusi analitis sing apik
    babagan media sosial. Kiriman sampeyan mbiyantu banget kanggo kabeh ahli SEO. Matur nuwun
    kanggo kiriman sing apik iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.