ATTN: Pangembang Aplikasi Media Sosial

pangembang media sosial

Twitter. Facebook. LinkedIn Kula blog. Pendhaftaran perusahaan.

Kajaba iku, aku duwe akun Google. Aku duwe gravatar akun Aku duwe WordPress akun Aku duwe Yahoo! akun Aku ing Flickr. Enak Technorati. Ning.

Sadurunge ana MySpace. Lan AOL. Nalika semana, aku uga duwe akun Prodigy.

Dadi pitakonku, amarga aku pancen online, yen sampeyan nggawe piranti lunak, kenapa sampeyan njaluk aku ngisi pitakon sing padha, ngunggah gambar sing padha, lan ngirim login lan sandhi anyar? Napa sampeyan nindakake iki dhewe? Napa sampeyan nggawe iki dadi nemen ing aplikasi sampeyan?

Aku wis nerbitake data pribadi ing saindenging Internet. Bukak nggunakake. Gampangake kanggo aku. Nyuwun kula login nganggo Oauth lan njupuk kabeh informasi saka salah sawijining jaringan lan gunakake kanggo sing anyar.

Aja nggawe aku golek login anyar utawa weruh yen kasedhiya. Aja frustasi aku ngirim sandhi (kaping pindho) sing ora bakal dakeling-eling… sing ora cocog karo sandhi liyane amarga aturane beda. Aja nggawe aku verifikasi alamat email - Wis rampung kanggo layanan liyane.

Heck, gunakake OpenSocial API kanggo kabecikan! Sampeyan banjur bisa njaluk aku lan kabeh kancaku.

Aku seneng karo Twitter, Facebook lan LinkedIn. Aku ora butuh kowe. Aku ora butuh lamaranmu. Babagan pungkasan sing kudu sampeyan lakoni yaiku takon kabeh pitakon sing padha kaya sing dakwartakake sajrone dasawarsa kepungkur. Sampeyan pengin nggawe aku kesengsem? Lungaa banjur kumpulake lan gulung kabeh informasi sing bisa ditemokake babagan aku lan priksa manawa aku diverifikasi.

Metu dadi males. Aku sing sampeyan pengen kesusu. Tindakake gaweyan sing angel kanggo aku. Banjur aku bakal nyoba aplikasi sampeyan. Nganti saiki, tinggalen aku wae.

Thanks.