Media Sosial lan Conundrum Karyawan

wong gir

John Jantsch takon pitakon, Apa sampeyan duwe Media Sosial Non-Saingan?

Pitakon liyane bisa uga, "Apa perusahaan bisa ngetrapake media sosial non-saingan?”Pengadilan kanthi tradisional ora seneng karo watesan sing ditrapake dening perusahaan ing hak karyawan kanggo golek lan golek dhuwit. Amarga luwih akeh perusahaan sing kepeksa nggunakake media sosial lan nyengkuyung para karyawan supaya bisa melu, kepiye kita ngarep-arep mantan karyawan ora?

Minangka kesulitan kanggo perusahaan, nanging kanthi jujur, aku seneng manawa perusahaan kudu ngadhepi sawetara tantangan sing angel kasebut. Jam tangan emas dadi kurang umum amarga karyawan asring ganti.

Ora ana maneh kesetiaan ing perusahaan… bakal mbuwang sawetara atus karyawan tanpa kedhip yen bakal menehi rega saham dadi rega cilik. Karyawan dadi ora setya marang majikane, amarga ngerti yen paningkatan gedhe sabanjure bisa uga teka nalika pindhah menyang majikan sabanjure.

Asile, ora ana sing ngukur pengaruh turnover karyawan maneh ing layanan pelanggan, kualitas, utawa uga sukses ing perusahaan. Media sosial bisa uga ngganti iki. Media sosial ndadekake pasuryan karyawan dadi pusat lan pusat ... perusahaan dadi terkenal karo karyawane tinimbang dadi logo lan slogan tanpa wajah.

Suwe-suwe sumber daya manungsa mung wis dianggep minangka biaya paling gedhe saka perusahaan, ora biasane regane kanggo pengorbanan sing digawe kanggo njamin sukses lan tuwuh perusahaan. Kredit kasebut mesthi diwenehake menyang ruang dewan.

Kaya konsumen sing dikuatake dening media sosial kanggo nggawe perusahaan nindakake lan ngrungokake, saiki para karyawan uga diberdayakake uga makili perusahaan sing digarap. Iki mbutuhake perusahaan kanggo mikir maneh sing lagi nyewa, kepiye anggone ngurus karyawane, lan kepiye cara nangani karyawan.

Mbok yen dina jam tangan emas lan pengetan karyawan bakal bali!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.