Manajemen Media Sosial lan Bantahan

pitakon ide

Mau esuk aku lagi maca whitepaper sing apik ditemokake ing situs Aprimo, ing nggabungake media sosial.

Pemasar ora kudu miwiti wiwit wiwitan kanggo nggawe kemampuan ngganti game media sosial dadi campuran komunikasi sing ana. Kanthi nganggep media sosial minangka ekstensi media anyar lan Web 1.0, para pemasar ngeksploitasi kapabilitas anyar sajrone bandwidth lan sumber daya sing kasedhiya.

Whitepaper ngomong karo peran sales lan pemasaran rada beda. Pemasar - sing biasane ora nate kontak karo masarakat - saiki diwajibake komunikasi lan ngatur merek kanthi umum. Dheweke kudu ngrampungake iki tanpa latihan manajemen bantahan. Aku uga ngrembug babagan iki ing presentasi ing Webtrends Engage.

Sanalika, kita salespe samesthine njupuk posisi ing Media Sosial, ngetrapake teknik pemasaran lan komunikasi siji-kanggo-akeh sing durung nate disampurnakake.

Papan putih nggawe papat rekomendasi:

  • Nggawe titik fokus kanthi nggawe wong saka staf pemasaran sing dadi media sosial. Individu iki kudu tanggung jawab nggawe strategi media sosial pemasaran, kalebu nggawe proses sing bakal nemtokake wates kendaraan sing bakal digunakake, kepiye cara ngatur, lan sapa wong sing kudu diwenehake miturut kebijakan perusahaan.
  • Kolaborasi karo fungsi liyane sing melu siklus tuku sing luwih gedhe, kalebu layanan pelanggan lan manajemen produk. Ing taun 2010, luwih saka 60% perusahaan Fortune 1000 kanthi situs web duwe sawetara bentuk komunitas online sing bisa digunakake kanggo tujuan hubungan pelanggan. Nanging, penting marketing bisa ndeleng peran media sosial ing kegiatan presales saka orientasi layanan pelanggan postales kanggo njamin kepemilikan dialokasikan kanthi bener ing macem-macem fungsi sing melu implementasi strategi CRM sing luwih gedhe.
  • Entuk wong saka staf pemasaran dadi latihan sales, utamane sing melu forum sosial sing ngaktifake komunikasi siji-siji. Pemasar sing ora duwe pelatihan utawa pengalaman ing "manajemen bantahan" utamane rentan ing jagad media sosial, amarga para pelanggan bebas ngritik panyedhiya lan produke ing forum umum.
  • Tumindak minangka pamrentah karo pimpinan sales lan salespe sing pengin melu media sosial, utamane ing papan-papan komunikasi siji-akeh, lan dilatih kanthi arahan editor sing padha karo profesional pemasaran lan komunikasi kanggo njamin proteksi merek lan olahpesen sing tetep.

Aku wis nyedhiyani sawetara pituduh kanggo sadeyan kanggo miwiti nganggo Media Sosial - nanging rincian whitepaper luwih saka strategi perusahaan sakabèhé. Aku uga wis nekani pelatihan sales suwene taun kepungkur lan nyaranake kanggo kabeh pemasar! Aku wawancara karo Bill Godfrey, CEO saka Aprimo dina iki, lan bakal ngrembug babagan fenomena iki - goleki video sing bakal teka!

Tangkapan layar 2010 03 02 jam 10.37.05 AMPiranti lunak pemasaran sing dikarepake ing Aprimo ndadekake para pemasar B2C lan B2B bisa sukses mbukak peran pemasaran kanthi ngontrol anggaran lan mbuwang, ngilangi silo internal kanthi alur kerja sing efisien lan nglakokake kampanye multi-saluran inovatif kanggo ndorong ROI sing bisa diukur. saka ing Aprimo situs web.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.