Media Sosial lan Kabahagiaan

Taun kepungkur, aku nulis postingan Apa Media Sosial Bisa Ngatasi Depresi?. Kayane bisa! Dina iki aku seneng nalika kanca apik lan Pemasaran Seluler Indianapolis guru Adam Small ngirimi link ing ngisor iki:

Kebahagiaan nular ing jaringan sosial. Kutipan:
rasa seneng

Riset anyar nuduhake manawa ing jaringan sosial, rasa seneng nyebar ing antarane wong nganti telung derajat dicopot saka siji liyane. Iki tegese yen sampeyan rumangsa seneng, kanca saka kanca wis duwe kemungkinan sing rada dhuwur uga bakal ngrasakake seneng.

Tambahan:

Dheweke nemokake manawa nalika ana wong sing mandheg [ngrokok], kemungkinan kanca mandheg ngrokok yaiku 36 persen. Kajaba iku, klompok wong sing bisa uga ora kenal siji liyane nolak ngrokok ing wektu sing padha, penulis nuduhake ing artikel Jurnal Kedokteran New England wulan Mei.

Ikatan sosial uga mengaruhi obesitas. Kemungkinan obesitas wong saya tambah 57 persen yen dheweke duwe kanca sing lemu sajrone wektu tartamtu, Fowler lan Christakis nuduhake ing makalah ing Jurnal Kedokteran New England wulan Juli 2007.

Iki minangka media sing kuat sing lagi wae diwiwiti lan didhasarake minangka pemasar. Penting kanggo nyadari pengaruh iki nalika sampeyan terus ngembangake strategi online. Kanggo maca tambahan babagan cara konsumen wis ngowahi tingkah lakune liwat media sosial, aku nyaranake Laporan Pengalaman Pemasaran Konsumen Razorfish kanggo taun 2008.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku ora ngira pasinaon kasebut babagan kanca MySpace, LOL. "Jaringan sosial" kanggo tujuan sinau kalebu wong sing ngerti wong sing ngerti wong, kalebu Barbra Streisand.

    Tindakan kebecikan acak sing ditindakake kanthi online bisa uga duwe efek sing padha.

  3. 3

    Aku bisa ndeleng ing endi paneliten sing bener lan kepiye media sosial bisa nggawe masarakat luwih seneng. Mesthine adhedhasar skala conto cilik sing digunakake. Nanging apa bisa uga mengaruhi? mung main pengacara setan, nanging media sosial bisa nggawe raos "kanca" nalika kasunyatane dudu. Wong bisa nggawe dheweke serius banget lan tekan lantai ngisor nalika ngerteni hubungan lan hubungan kasebut pancen online, lan dudu kekancan sejati.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.