Media Sosial lan Kabahagiaan

Taun kepungkur, aku nulis postingan Apa Media Sosial Bisa Ngatasi Depresi?. Kayane bisa! Dina iki aku seneng nalika kanca apik lan Pemasaran Seluler Indianapolis guru Adam Small ngirimi link ing ngisor iki:

Kebahagiaan nular ing jaringan sosial. Kutipan:
rasa seneng

Riset anyar nuduhake manawa ing jaringan sosial, rasa seneng nyebar ing antarane wong nganti telung derajat dicopot saka siji liyane. Iki tegese yen sampeyan rumangsa seneng, kanca saka kanca wis duwe kemungkinan sing rada dhuwur uga bakal ngrasakake seneng.

Tambahan:

They found that when someone quits [smoking], a friend's likelihood of quitting smoking was 36 percent. Moreover, clusters of people who may not know one another gave up smoking around the same time, the authors showed in a New England Journal of Medicine article in May.

Social ties also affect obesity. A person's likelihood of becoming obese increased by 57 percent if he or she had a friend who became obese in a given time period, Fowler and Christakis showed in a paper in the New England Journal of Medicine in July 2007.

This is a powerful medium that we've only just begun to discover and leverage as marketers. It's important to realize this impact as you continue to develop your online strategies. For additional reading on how consumers are already modifying their behaviors through social media, I'd highly recommend Razorfish's Consumer Marketing Experience Report for 2008.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku ora ngira pasinaon kasebut babagan kanca MySpace, LOL. "Jaringan sosial" kanggo tujuan sinau kalebu wong sing ngerti wong sing ngerti wong, kalebu Barbra Streisand.

    Tindakan kebecikan acak sing ditindakake kanthi online bisa uga duwe efek sing padha.

  3. 3

    Aku bisa ndeleng ing endi paneliten sing bener lan kepiye media sosial bisa nggawe masarakat luwih seneng. Mesthine adhedhasar skala conto cilik sing digunakake. Nanging apa bisa uga mengaruhi? mung main pengacara setan, nanging media sosial bisa nggawe raos "kanca" nalika kasunyatane dudu. Wong bisa nggawe dheweke serius banget lan tekan lantai ngisor nalika ngerteni hubungan lan hubungan kasebut pancen online, lan dudu kekancan sejati.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.