KTT Agensi Media Sosial | Konferensi Online Gratis | 23 Juni 2021

KTT Agensi Media Sosial

Beda karo webinar tradisional, KTT Agensi bakal ngrasakake kaya kedadeyan pribadi sing ora kejawab. Wiwit bisa ngobrol kanthi pasuryan karo pamicara sawise presentasi, nganti rapat lan ngobrol karo pamiarso liyane, bakal ana akeh kesempatan kanggo wayahe gaib. Ing ngisor iki mung sawetara topik ing agenda:

  • Cara Nggawe Sistem Sales Adol kanggo Agensi Sampeyan - Gabung karo Lee Goff nalika nutupi 4 pilar sistem penjualan sing sukses lan bisa diukur. Sisteme bakal nggandhol arahan sampeyan, njamin ora ana timbal ing retak, nyedhiyakake manajemen pipa rinci, KPI transparan dadi kinerja, lan liya-liyane. Selaras nalika nerangake detail babagan 4 pilar lan cara nggawe sales kanggo agensi sampeyan .
  • Cara Skala Agensi Sampeyan Luwih cepet - Jason Swenk bakal nuduhake sampeyan carane bisa ngevaluasi tahap sampeyan ing agensi sampeyan, lan apa sing kudu sampeyan lakoni ing tahap saiki lan mbesuk kanggo ngukur agensi kanthi luwih cepet supaya sampeyan bisa tekan puncak.
  • Cara Mbukak & Ngatur Tantangan kanggo Klien - Kelly Noble Mirabella nuntun sesi breakout iki lan bakal nuduhake sampeyan formula kanggo mbukak tantangan sajrone sawetara dina utawa suwene sewulan. iku gampang kanggo nggawe tantangan sing luar biasa sing bakal narik pandherekane lan supaya bisa bali luwih akeh yen sampeyan ngerti rumus kasebut. Iki uga cukup gampang supaya kabeh wong ing perusahaan sampeyan bisa nindakake - sanajan sampeyan ora pinter ing teknologi! Ditambah maneh, Kelly bakal nuduhake apa sing sampeyan butuhake kanggo nemokake sponsor (yen sampeyan pengin), ngrancang konten, lan kabeh aset sing dibutuhake supaya sukses.
  • Cara Ngatur Grafis Kanggo Multiple Klien - Kita kabeh ngerti sepira suwene wektu kanggo ngrancang grafis kanggo siji merek. Nanging kepiye nalika sampeyan ngatur macem-macem merek? Bisa dadi tantangan kanggo njaga konsistensi merek lan tetep ing ndhuwur syarat grafis kanggo kabeh output sosial, digital lan offline. Ing sesi iki, Annette McDonald bakal mbukak alur kerja sing bisa sampeyan aturake supaya agensi bisa dadi luwih efisien, lan skala, kanthi menehi kekuwatan marang saben kanca kanggo njupuk kontrol nggawe konten visual sing apik banget kanggo saben klien kanthi gampang !
  • Cara Mbukak Kunci Strategi kanggo Tuwuh Agensi Sampeyan - Apa sing ditindakake para kinerja tinggi kanggo nambah agensi? Ora mung 'apa' nanging 'kepiye' dheweke nindakake, saben taun, waktu seprapat lan wulan saben wulan. Sistem lan proses sing dibutuhake bakal dicethakake dening Robert Craven. Lan kaget, iki dudu babagan ilmu roket utawa teori clogs sing cerdas. Kita bakal nuduhake alat sing digunakake ewonan agensi kinerja tinggi.
  • Cara Ngatasi Kontrak Klien & Hukum Hak Cipta - Minangka pemilik agensi, sing terakhir sampeyan pengin mikir yaiku kontrak utawa masalah legal, nanging butuh wektu luwih dhisik kanggo mesthekake yen sampeyan wis nggawe kontrak, lan saiki duwe undang-undang hak cipta paling anyar. kanggo konten media sosial, bisa mbantu nglindhungi sampeyan saka masalah sing larang banget. Ing sesi informasi sing lengkap iki, sampeyan bakal sinau saka pengacara, juru wicara lan panganggit sing dikepengini, Mitch Jackson, lan lunga kanthi pangerten sing jelas babagan kapan nggunakake kontrak ing karya agensi sampeyan, apa sing bakal kalebu, lan kepiye kudu eling hukum hak cipta ing pamasaran digital.
  • Cara Ngatur Iklan Facebook kanggo Klien - Iku luwih saka mung tata cara. Ngindhari jebakan sing bisa nyebabake akun klien utawa akun Agensi sampeyan diwatesi pariwara ing Facebook. Sinau babagan cara nyiyapake kanthi bener lan ngakses akun Facebook klien kanggo nglindhungi sampeyan minangka Agensi lan njaga kabeh akun sampeyan ing posisi sing apik. Gabung karo Amanda Robinson - Gal Digital lan sinaoni cara ngatur Setelan Bisnis kanthi aman, Kaca, Akun Iklan, Piksel, Katalog lan liya-liyane kanggo klien.
  • Agensi: Kepiye Sampeyan Bisa Nggawe Pitch, Data sing Didhukung Data? - Saka pangowahan cara merek nindakake operasi bisnis, dadi fokus fokus menyang keterlibatan digital, COVID-19 mbukak lawang kanggo tantangan lan kesempatan kanggo agensi lan konsumen. Saiki luwih saka saiki, agensi nggawe maneh awake dhewe kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan lan prospek sing tuwuh lan adaptasi. Nggoleki kesempatan bisnis anyar, ngatasi persaingan sing saya akeh, lan maneka warna basis klien minangka sawetara tantangan industri utama sing diadhepi agensi. Dadi kanggo ngatasi tantangan kasebut lan tetep dadi pucuk game, sampeyan kudu nglengkapi alat sing didhukung data sing bener! Ing sesi iki, Aurelien Blaha bakal mbantu sampeyan nemokake kepiye Pencarian Sejarah Digimind bisa mbantu nyuda jumlah wektu sing dibutuhake kanggo nyiyapake lapangan, relevan lan yakin karo pemahaman sing didhukung data, lan nggawa inspirasi konten anyar menyang ringkesan kampanye sabanjure .

Priksa kabeh agenda kanthi puluhan sesi breakout lan diskusi! Uga, ana jaringan, kios produk, lan demonstrasi produk!

Ndhaptar KTT Agensi

pambocoran: Douglas Karr minangka duta besar kanggo koordinator acara kasebut, Agorapulse, lan nggunakake link pelacak ing kabar acara iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.