Wutah Pariwara Media Sosial lan Pengaruh ing Pemasaran Digital

Infographic Game Iklan Media Sosial

Pemasar kudu ngowahi meh kabeh aspek pendekatan iklan supaya bisa terus nindakake prilaku konsumen lan tren teknologi. Infographic iki, Kepiye Media Sosial Ngganti Game Iklan saka Iklan MDG, nyedhiyakake sawetara faktor utama sing nyebabake lan nyebabake owah-owahan menyang pariwara media sosial.

Nalika pariwara media sosial pisanan teka ing adegan, para pemasar digunakake kanggo nyambung karo pamirsa. Nanging, para pemasar saiki kudu ngowahi akeh pendekatan iklan tradisional supaya tetep bisa nindakake prilaku konsumen lan tren teknologi. Media sosial saiki tetep, lan pengiklan kudu adaptasi supaya bisa melu pelanggan.

Nalika media sosial wiwitane digunakake dening merek kanggo nyambung karo pamirsa, saiki saluran kasebut nggawe kesadaran merek, entuk pelanggan anyar, ngenalake produk lan layanan anyar, sesambungan lan njaga pelanggan saiki, lan kanggo promosi promosi.

Mangkene sawetara statistik sing dianyari kanggo dicerna:

  • Wong Amerika nggunakake rata-rata 23.6 jam online saben minggu lan akun media sosial kanggo saham paling gedhe nganti saiki
  • Pangeluaran iklan digital wis tuwuh wiwit 15% ing 2014 dadi 33% ing 2018
  • CMO ing AS ngarep-arep bisa nggedhekake media sosial mbuwang 71% sajrone 5 taun ngarep

Nanging ora tanpa tantangan. MDG Nuduhake manawa nalika socailmedia diwasa, saiki menehi tantangan unik kanggo para pengiklan, kalebu:

  1. Ngukur ing Wangsul ing Investment
  2. Pangembangan saka isi lan pariwara
  3. Ngembangake komprehensif strategi
  4. Ngikat upaya media sosial kanggo tujuan bisnis
  5. ranging asil pariwara media sosial gampang
  6. pangerten kinerja liwat saluran

Ora ana keraguan babagan pengaruh media sosial ing ruang pariwara, nanging isih jelas manawa perusahaan butuh strategi media sosial sing komprehensif, strategi pangukuran, lan pangerten lengkap babagan pariwara media sosial sing mengaruhi saluran pemasaran liyane.

Pengaruh Pariwara Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.