Pariwara Media Sosial lan Bisnis Cilik

MarketingIcons Tutup biru

Media sosial ora gratis.

Ing taun-taun pungkasan Facebook, LinkedIn lan Twitter kabeh nambah tawaran pariwara. Saben mlebu Facebook, jelas manawa perusahaan produk konsumen gedhe nggunakake alat kasebut kanthi apik. Pitakon sing luwih aku minat yaiku apa bisnis cilik sing melu tren iklan? Iki minangka salah sawijining topik sing dibahas ing taun iki survey pemasaran internet. Mangkene sawetara prekara sing wis disinaoni.

 Udakara 50% responden ujar manawa dheweke wis ngentekake dhuwit kanggo pariwara sadurunge utawa saiki mbuwang dhuwit.

Pariwara media sosial duwe investasi dhisikan sing sithik banget ing wektu lan dhuwit. Kanthi regane $ 5.00 lan sawetara menit wektu sampeyan, sampeyan bisa nambah postingan nganti atusan utawa ewu prospek anyar maneh. Dadi sawise masalah awal, apa kita bakal ndeleng luwih akeh perusahaan sing nyoba ing 2016? Kayane ora, kanthi mung 23% nuduhake yen dheweke duwe rencana mbuwang taun ngarep.

Ana ing ngendi pariwara?

Kasedhiya akeh pilihan, ing endi pamilik usaha cilik nggunakake dhuwit? Saiki Facebook dadi pemenang sing jelas. Menarik banget manawa perusahaan ngowahi Facebook luwih saka kaping pindho tinimbang Google. LinkedIn uga luwih asring dipilih tinimbang Google.

 

Grafik Pariwara

Apa sing nyebabake popularitas program pariwara media sosial? Iki kalebu sawetara perkara, kenyamanan, panggunaan gampang, pamisahan pamirsa lan kemampuan.

Comfort

Pamilik bisnis mbuwang wektu ing Facebook lan LinkedIn. Dheweke wis nggawe konten kanggo digunakake ing postingan blog standar, mula nambah postingan minangka tambahan alami saka apa sing wis ditindakake.

Ease

Kampanye sing sederhana lan efektif mung butuh sawetara menit. Mung sawetara klik, pamilik bisnis bisa nambah konten sing ana. Dasbor bisnis ngidini sawetara perencanaan pariwara sing canggih yen sampeyan pengin luwih spesifik, nanging ora ana proses rumit kanggo milih tembung kunci, lan muga-muga sampeyan bisa bener. Lan sampeyan ora nemen bidding karo bisnis liyane. Nalika Facebook duwe sawetara pandhuan sing luwih ketat babagan sing bisa ditampilake ing iklan, yen sampeyan netepi aturane kanggo nggawe grafis, sampeyan bakal duwe pariwara sing efektif banget.

Segmen Pamirsa

Facebook ngerti banget babagan pangguna, wiwit status hubungan lan pilihan karir nganti jinis hiburan sing disenengi. Kabeh informasi iki kasedhiya kanggo pengiklan supaya bisa nggawe pamirsa sing cocog kanggo pariwara. Kanthi LinkedIn sampeyan bisa target iklan miturut industri, judhul kerja, ukuran perusahaan utawa uga perusahaan tartamtu. Ing kalorone kasus kasebut, sampeyan bisa nyelehake pesen ing ngarepe wong sing biasane tuku.

Terjangkau

Sampeyan bisa miwiti kanthi $ 5.00. Kanthi biaya murah kanggo miwiti, gampang dingerteni kenapa akeh pamilik bisnis sing nyelehake jempol ing banyu. Kaya meh kabeh marketing liyane, sampeyan kudu duwe tujuan sing jelas, ngrancang nyerang, mbukak sawetara tes, ngukur asil, nyetel strategi lan mbukak maneh. Sayange kayane pamilik bisnis cilik wis rada kesrawungan karo pendekatane, kanthi sidhang winates banjur nyerah tinimbang terus tes.

Pariwara Sosial Tren Kanggo Ditonton

Piranti kasebut bakal terus berkembang. Nalika nindakake luwih akeh pamilik bisnis bakal nyoba nganggo kampanye iklan sosial cilik. Pungkasane, sawetara bakal ngembangake pendekatan sistematis lan bakal sukses kanthi nyata. Sampeyan bisa ing sisih ngarep utawa mburi tren kasebut, nanging yen sampeyan arep ing media sosial kanggo bisnis sampeyan kudu mbayar mengko bisa muter.

Yen sampeyan siyap njelajah pariwara Facebook, download pandhuan kita lan miwiti dina iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.