Iklan Media Sosial Gagal

Depositphotos 37501209 s

Nalika entuk pemasaran media tradisional, aku langsung ditarik menyang data sing bisa dirampungake. Data ngarahake tes lan verbiage ing pemasaran lan pariwara langsung, menehi laporan lan pangukuran sing akurat, lan menehi gambaran sing luwih jelas babagan sapa sejatine, apa sing dikarepake, ing endi papane, ing papan sing dikepengini, lan kepiye karepe.

Kampanye kalebu kombinasi surat-surat wujud dawa, kertu pos, iklan koran, panggilan swara, lan liya-liyane, lan liya-liyane, lan liya-liyane, kampanye Broadcast, koran lan surat langsung larang, mula dibutuhake alat canggih lan pangukuran winates kanggo ngonversi wong dadi pelanggan tanpa nesu dheweke utawa mbuwang-mbuwang dhuwit.

Pariwara media sosial ora larang. Regane murah. Lan amarga murah, pancen elek banget. Iku gampang. Lan bodho… terus mbuwang dhuwit lan nggawe iklan bola-bali. Ora cukup lead? Iklan liyane Mesthi - sampeyan bisa nindakake sawetara nargetake geografis lan demografi, nanging wis ngono. Strategi isih rong dimensi ... dhuwit, entuk klik.

Vendor njaba sistem otomasi pemasaran duwe skor timbal sing canggih kanggo nyepetake lan nambah kesempatan kanggo target lan entuk petunjuk, nanging isih ana rong dimensi sing padha ing platform media sosial ... mbuwang dhuwit luwih akeh, entuk klik luwih akeh.

Twitter lan Facebook lan platform liyane pancen kudu isin. Facebook malah ngakoni yen dheweke narik luwih akeh obrolan bisnis kanggo meksa luwih akeh bisnis supaya mbuwang dhuwit luwih akeh kanggo pariwara… kanggo entuk klik luwih akeh.

Iki kasunyatane apa iklan media sosial wis ngalami évolusi dadi? Iku mung pariwara spanduk wiwit 20 taun kepungkur? Kita duwe opsi liyane kanggo nggarap koran!

Aku ora ngandel, ing mengeti 10 taun saka Facebook, iki kabeh sing ditemokake. Facebook wis ngowahi cara jagad iki digunakake ... nanging ngethok ing ngisor tong minyak kanthi cara bisnis bisa komunikasi kanthi cerdas karo wong.

Nglampahi. Klik.

Facebook minangka data gedhe, rame, kanthi kedadeyan urip sing wis kedadeyan, kedadeyan, utawa bakal kelakon. Sajrone miliaran pembaruan status, ana macem-macem pangowahan lan kesempatan sing didhelikake supaya bisa ditindakake bisnis. Yen alat sing bener ana, bisnis bisa nggayuh wong sing pas ing wektu sing pas tanpa kudu mlebu.

Nglampahi. Klik.

Minangka bisnis, kita kepeksa nggunakake alat pihak katelu kanggo ngrungokake kanthi nyata lan banjur, kanthi alat winates, coba kembangkan promosi, kontes, sistem loyalitas, lsp. LUARAN firewall para raksasa media sosial kasebut.

Nglampahi. Klik.

Kita kepeksa bersaing karo Facebook lan nyoba lan nggodho prospek bali menyang situs lan toko sing ana ing DO alat canggih kanggo drip multi-kanal lan multi-langkah lan kampanye pemasaran sing dipicu manawa kita ngerti kerja lan kerja kanthi apik! Nanging Facebook ndhelikake widget lan kapabilitas integrasi winates saengga kita ora bisa nemokake kesempatan kasebut supaya bisa melu prospek lan pelanggan luwih jero.

Nglampahi. Klik.

Iklan Media Sosial nyedhot. Pelanggan pengin dianggep luwih apik karo merek, produk lan layanan sing pengin dadi bisnis. Perusahaan pengin duwe akses menyang data rumit lan alat canggih sing mbantu supaya bisa luwih efektif. Ing Facebook, sampeyan malah ora bisa mbedakake keterlibatan antarane pelanggan lan prospek sampeyan! Tembok Facebook ditanam kanthi bener ing antarane kalorone - ngganggu upaya apa wae sing bisa ngganggu strategi…

Nglampahi. Klik.

Serius. Sampeyan bisa luwih apik. Konsumen pantes luwih apik. Bisnis luwih seneng.

One comment

  1. 1

    Iki minangka POV negatif pisanan sing ditemokake babagan pariwara media sosial. Luwih akeh pangguna FB kaya pariwara kasebut dirancang dhewe. Aku bisa ndeleng endi frustasi sampeyan karo FB. Nanging, aku luwih seneng maca babagan situs media sosial liyane, kayata Pintrest lan Tumblr, sing migunani kanggo perusahaan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.