Video Sosial Media 2013

media sosial 2013

Erik bali kanthi cicilan infographic video paling anyar (kaping 4) ing media sosial. Yen sampeyan nggatekake, saben versi video nindakake tugas sing luar biasa kanggo nuduhake pangowahan media anyar iki. Malah ing parodi Fantastic.

Bandingake karo taun kepungkur Revolusi media sosial video lan sampeyan bakal nemokake luwih akeh statistik sing ana gandhengane karo interaksi moneter nyata antarane merek lan konsumen.

Erik Qualman minangka panulis saka Amerika Serikat Sosialnomik, Pemimpin Digital lan Krisis. Dheweke uga dadi juru kunci utama internasional sing ngomong babagan motivasi Gen Y, kepemimpinan digital, media digital lan tren mbesuk.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.