Negara Media Sosial 2012

media sosial negara 2012

Iki minangka taun sing apik kanggo para pemasar ... dadi akeh teknologi, kemajuan, lan platform kanggo ngrancang, ngembangake lan nggunakake strategi sosial. Ing wektu kasebut, muga-muga informasi sing diwenehake wis mbantu sampeyan fokus ing metrik sing ngasilake asil lan strategi sing paling apik kanggo ngembangake bisnis sampeyan. Infographic iki ing State of Social Media 2012 digawe kanggo The SEO Company. Wulan saben wulan, infographic kasebut bakal nggawe sawetara kenangan babagan owah-owahan ing media sosial. Iki minangka infographic sing menarik sing bakal nggawe sampeyan mandheg lan mikir tenan babagan tekane saiki!

2012 State of Social Media

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.