Pemasaran Sosial kanggo Plancongan lan Perhotelan

hospitality travel marketing sosial

Kita duwe klien ing asuransi perjalanan industri sing duwe proyek apik tenan nggunakake media sosial kanggo ngembangake bisnis. Kanthi dadi tujuan utama warta lelungan lan saran, dheweke terus nambah tuwuh. Dipimpin dening Bryant Tutterow lan Muhummad Yasin, kita wis gumun amarga tim streamline lan produktif ing pasar sing wis diatur banget.

Jaringan sosial lan ulasan panganggo bisa nduwe pengaruh sing gedhe banget ing keputusan pesenan pengunjung situs web sing nggoleki apa wae saka lelungan utawa lelungan bisnis nganti reservasi nedha bengi. Saka Infographic Monetate: Nggunakake Jaringan Sosial kanggo Pengaruh Pesenan Plancongan lan Perhotelan

Impact lan asil kasebut signifikan lan bisa diukur. Lelungan, kanggo bisnis utawa kesenengan, minangka salah sawijining perkara sing kudu direncanakake kabeh wong. Apa tuku asuransi lelungan utawa nemokake steak lokal, para turis nggunakake jaringan sosial lan media sosial luwih dhisik kanggo mbantu njupuk keputusan.

TravelTravel Sosial

3 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.