Kepiye Pemasaran Sosial Ditumpukake karo Iklan Tradhisional

pariwara brightkit vs media sosial

Aku ora nentang babar pisan babagan pariwara lan mbayar promosi, nanging akeh pamilik bisnis lan uga sawetara pemasar ora mbedakake bedane. Asring, pemasaran sosial katon mung liyane saluran. Sanajan minangka strategi tambahan kanggo nambah pemasaran sampeyan, sosial menehi kesempatan sing beda banget.

Media sosial wis ngganggu lanskap pariwara wiwit kedadeyan lan menehi metrik sing bisa dilacak sing mung impen para pemasar. Kanthi akeh UGC sing diterbitake saben dina, ora ana pitakon manawa pemasaran sosial minangka platform sing terkenal kanggo pariwara target, generasi timbal, lan keterlibatan rong arah. Brightkit, Cara Nggawe Nilai nganggo Pemasaran Sosial

Pariwara umume minangka strategi kesadaran, dudu strategi hubungan. Aku ora bisa langsung nanggapi pariwara televisi utawa radio… utawa uga pariwara digital kanthi online. Nanging aku bisa menehi reaksi, kumandhang utawa nanggapi pemasaran sosial. Media sosial nawakake cara sing paling efisien lan efektif kanggo mbantu pemasaran mulut ing sejarah - lan perusahaan sampeyan kudu ngupayakake. Semono uga, nalika dana kampanye sampeyan wis garing, semono uga pariwara sampeyan. Nanging konten sing dituduhake ing media sosial bisa suwene pirang-pirang taun.

pariwara-vs-socail-media