Prilaku Mobile Lokal Sosial

seluler lokal sosial

Rocketfuel wis ngasilake infographic iki kanthi sawetara rincian babagan tindak tanduk seluler, sosial lan lokal.

Persimpangan pemasaran sosial, lokal, lan seluler minangka kesempatan awal lan isih durung ditindakake kanggo para pemasar. Kanggo nggawe gambaran babagan lanskap SoLoMo, kita nggawe infographic SoLoMo sing nggabungake riset industri sing paling penting karo riset utama dhewe kanggo nuduhake apa sing kudu sampeyan ngerteni babagan telung bidang pengaruh konsumen sing asring banget.

infographic seluler lokal sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.