Ebook Gratis: Rungokake! Ngrungokake Sosial kanggo Bisnis sing luwih Cerdas

bear meltwater

Apa dheweke tenan kaya sampeyan? Ora angel banget ngerti dina iki.

Rungokake sosial bisa dibantah minangka teknologi sing paling penting kanggo ngetrapake pemasaran wiwit media sosial dhewe. Kita sing duwe latar mburi pemasaran tradisional ngeling-eling nalika ngerti sapa pelanggan lan apa sing sampeyan pikirake mbutuhake jajak pendapat, grup fokus, lan / utawa riset outsourcing sing angel kanggo perusahaan liyane, sing kabeh mbutuhake wektu lan dhuwit luwih akeh tinimbang kita pengin.

Ngrungokake Social

Saiki, wawasan pelanggan lan industri sing regane biyen larang, akeh wektu lan langsung sejarah saiki dadi real-time lan gampang. Pemantauan media sosial ora mung kanggo pemasaran: sampeyan bisa ngrungokake tren industri, analisis kompetitif, wawasan produk, lan macem-macem kasus panggunaan liyane. Yen sampeyan pengin ngerti apa sing diomongake wong liya babagan bisnis sampeyan, ngrungokake sosial minangka cara sing cepet lan gampang.

Kekuwatan media sosial minangka jaringan sosial lan konten sampeyan dadi bahan bakar!

Sponsor kita ing Banyu lebur wis ngeculake e-book sing anyar, Rungokake: Pandhuan Pasti Kanggo Gunakake Ngrungokake Sosial kanggo Bisnis sing Luwih Enak di tulis karo Leslie Nuccio. Leslie nyelehake ngawasi media sosial.

Pandhuan lengkap iki mbukak bisnis liwat cara nyopir Pemasaran Sawijining Mouth, ngerteni manawa pelanggan lan prospek seneng tenan karo sampeyan, carane tetep njaga kompetisi, carane ngenali sapa sing ngomong babagan bisnis sampeyan, kepiye golek obrolan sing penting lan carane miwiti meme dhewe! Luwih saka 30 kaca warna sing dikepengake kanthi banyolan, conto, statistik, rincian lan informasi sing hebat sing bisa digunakake kanggo nyengkuyung asil bisnis saiki.

Rungokake-Upacara-banner5

Sampeyan bakal ngerti apa sing ngawasi media sosial, cara nggunakake ngawasi media sosial ing saindhenging organisasi pemasaran lan liya-liyane, lan apa sebabe masalah pemasaran media sosial.

Sawise kabeh, mung pangguna Twitter sing ngirim rata-rata 400 milyar tweet sedina, apa ora pantes tanduk kuping digital?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.