Pemasaran Media Sosial yaiku babagan Sosial, dudu Media

pangembang media sosial

Platform media sosial minangka alat. Platform media sosial minangka piranti lunak. Ana alat lan piranti lunak liyane ing kana. Bakal ana alat sing luwih apik.

Twitter ora masalah. Facebook ora dadi masalah. LinkedIn ora masalah. Blog ora masalah. Dheweke kabeh mung mbantu kita supaya nyedhaki apa sing dikarepake.
Amplifier

  • Sing sejatine dikepengini yaiku bebener.
  • Sing sejatine dikepengini yaiku dateng.
  • Sing sejatine dikepengini yaiku Ngerti.
  • Sing sejatine dikepengini yaiku Persahabatan.
  • Sing sejatine dikepengini yaiku bantuan.

Wulan iki minangka wulan sing BESAR kanggo salah sawijining kanca apik ing teknologi. Dheweke pindhah perusahaan media sosial saka Indiana menyang California. Dheweke bakal dilebokake ing jantung The Valley kanthi pikiran sing landhep liyane sing ngembangake aplikasi media sosial kanthi eksplosif. (Ya, aku rada meri).

Aplikasi sing digawe time iku sederhana (uga Twitter!) Nanging dheweke dadi wong-wong sing seneng pengin tenan. Dheweke nggawe luwih gampang. Platform kasebut mung minangka cara kanggo entuk bagean sosial. Aku ora ngremehake bakat lan imajinasi sing luar biasa kanggo ngluncurake aplikasi sing apik banget, ora ana sangsi. Nanging popularitas amarga aplikasi sing digunakake. Nggunakake keterlibatan sosial sing durung dingerteni.

Aku ndidik klien lan pelanggan babagan teknologi supaya kita bisa nggunakake kanthi maksimal lan nggedhekake pengaruh sosial. Dadi, nalika klien takon marang aku, "Kepiye carane aku entuk luwih akeh [lebokake pandherekipun, penggemar, lengganan, buzz, retweet], Aku mesthi rada santai. Yen perusahaan sampeyan dudu perusahaan sosial, yen sampeyan ora peduli karo klien, yen ora nulis konten sing apik, yen ora duwe produk sing apik, yen ora duwe wong spesial, yen ' ora maneh luar biasa… Mula jumlah gedhe ora bakal menehi mupangate.

Aku terus ujar…. Media sosial minangka penguat. Yen sampeyan ora bisa nambah, ampli paling gedhe ing saindenging jagad ora bakal mbantu! Aja nganti golek ahli media sosial sing luwih gedhe lan luwih apik kanggo terus nambah amplifier kanggo sampeyan. Apa sing dikuatake sing ndadekake beda.

Iki padha karo wong sing ora bisa nyanyi njaluk kita ngisi stadion. Sawise ngisi stadion, banjur kepiye? Yen sampeyan ora bisa nyanyi, kita ora duwe bisnis adol tiket siji! Wong kaya aku bisa njaluk wong tampil ing konser ... mula dadi tugas sampeyan kanggo nggawe acara!

Dadi… mandheg takon aku njaluk sampeyan luwih akeh yen sampeyan ora bisa ngatasi saiki. Yen 500 pengikut sampeyan ora bisnis karo sampeyan, kepiye supaya sampeyan 5,000 luwih bakal nambah asil? Mangkene tip… bakal ngasilake sepuluh pengaruh.

Sepuluh kaping nol nul.

Sawetara dina Twitter ora bakal ana ing kene, Facebook ora ana ing kene, LinkedIn ora ana ing kene ... lan kita bakal bisa nggarap saluran sing luwih anyar sing bisa terus nggawe gampang. Platform media anyar kasebut isih durung bisa ngatasi masalah inti sing nantang strategi sampeyan. Ayo ndandani luwih dhisik.

2 Komentar

  1. 1

    Minangka tembung populer "Yen sampeyan gagal ngrancang, sampeyan bakal gagal". Maksudku, sampeyan ora bisa sukses ing media sosial lan bisnis yen sampeyan ora duwe rencana sing apik kanggo monetisasi usaha sampeyan. Aku seneng nalika sampeyan ngomong "Media sosial minangka amplifier", aku setuju banget!

    Dadi saranku, rencana strategi media sosial, mbangun hubungan sing kuat lan nambah tingkat konversi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.