Pemasaran Media Sosial yaiku babagan Sosial, dudu Media

pangembang media sosial

Platform media sosial minangka alat. Platform media sosial minangka piranti lunak. Ana alat lan piranti lunak liyane ing kana. Bakal ana alat sing luwih apik.

Twitter ora masalah. Facebook ora dadi masalah. LinkedIn ora masalah. Blog ora masalah. Kabeh mau mung mbantu kita supaya nyedhaki apa sing dikarepake.
Amplifier

  • Sing sejatine dikepengini yaiku bebener.
  • Sing sejatine dikepengini yaiku dateng.
  • Sing sejatine dikepengini yaiku Ngerti.
  • Sing sejatine dikepengini yaiku Persahabatan.
  • Sing sejatine dikepengini yaiku bantuan.

Sasi iki minangka wulan sing BESAR kanggo salah sawijining kanca apik ing teknologi. Dheweke pindhah perusahaan media sosial saka Indiana menyang California. Dheweke bakal dilebokake ing jantung The Valley kanthi pikiran sing landhep liyane sing ngembangake aplikasi media sosial kanthi eksplosif. (Ya, aku rada meri).

Aplikasi sing digawe time iku sederhana (uga Twitter!) Nanging dheweke dadi wong-wong sing seneng pengin tenan. Dheweke nggawe luwih gampang. Platform kasebut mung minangka cara kanggo entuk bagean sosial. Aku ora ngremehake bakat lan imajinasi sing luar biasa kanggo ngluncurake aplikasi sing apik banget, ora ana sangsi. Nanging popularitas amarga aplikasi sing digunakake. Nggunakake keterlibatan sosial sing durung dingerteni.

Aku ndidik klien lan pelanggan babagan teknologi supaya kita bisa nggunakake kanthi maksimal lan nggedhekake pengaruh sosial. Dadi, nalika klien takon marang aku, "Kepiye carane aku entuk luwih akeh [lebokake pandherekipun, penggemar, lengganan, buzz, retweet], Aku mesthi rada santai. Yen perusahaan sampeyan dudu perusahaan sosial, yen sampeyan ora peduli karo klien, yen ora nulis konten sing apik, yen ora duwe produk sing apik, yen ora duwe wong spesial, yen ' ora maneh luar biasa… Mula jumlah gedhe ora bakal menehi mupangate.

Aku terus ujar…. Media sosial minangka penguat. Yen sampeyan ora bisa nambah, ampli paling gedhe ing saindenging jagad ora bakal mbantu! Aja nganti golek ahli media sosial sing luwih gedhe lan luwih apik kanggo terus nambah ampli kanggo sampeyan. Apa sing dikuatake sing ndadekake beda.

Iki padha karo wong sing ora bisa nyanyi njaluk kita ngisi stadion. Sawise ngisi stadion, banjur kepiye? Yen sampeyan ora bisa nyanyi, kita ora duwe bisnis adol tiket siji! Wong kaya aku bisa njaluk wong tampil ing konser ... mula dadi tugas sampeyan kanggo nggawe acara!

Dadi… mandheg takon aku njaluk sampeyan luwih akeh yen sampeyan ora bisa ngatasi masalah saiki. Yen 500 pengikut sampeyan ora bisnis karo sampeyan, kepiye supaya sampeyan 5,000 luwih bakal nambah asil? Mangkene tip… bakal nyebabake sepuluh pengaruh.

Sepuluh kaping nol nul.

Sawetara dina Twitter ora bakal ana ing kene, Facebook ora ana ing kene, LinkedIn ora ana ing kene ... lan kita bakal bisa nggarap saluran sing luwih anyar sing bisa terus nggawe gampang. Platform media anyar kasebut isih durung bisa ngatasi masalah inti sing nantang strategi sampeyan. Ayo ndandani luwih dhisik.

2 Komentar

  1. 1

    Minangka ukara populer ujar "Yen sampeyan ora ngrencanakake, sampeyan bakal gagal". Maksudku, sampeyan ora bakal bisa sukses ing media sosial lan bisnis yen ora duwe rencana sing cukup kanggo monetisasi upaya sampeyan. Aku seneng nalika sampeyan ujar "Media sosial minangka penguat", aku setuju kabeh!

    Dadi saranku, rencanakake strategi media sosial sampeyan, bangun hubungan sing kuat lan tambahake tingkat konversi sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.