Apa Peringkat Panelusuran Pengaruh Sosial?

pengaruh sosial seo

Iki minangka salah sawijining argumen panyebab lan korelasi gedhe. Apa entuk sebutan sosial langsung nyebabake rangking mesin telusuran? Utawa sosial minangka barometer kegiatan sing gedhe ing web sing ngasilake faktor liyane sing pengaruhe peringkat. Google lan Facebook pancen ora kekancan saiki - amarga Microsoft duwe akses menyang kegiatan Facebook, ora diragukan manawa Google duwe wawasan (sanajan bisa liwat pihak katelu).

Aku ora ragu manawa Google wiwit ngawasi antrian sosial kanggo mbantu nambah relevansi algoritma peringkat. Suwe banget, kabeh pancen babagan backlink. Amarga iku, industri SEO ngasilake kacang kanggo ngasilake ton dhuwit lan ton backlink. Pangowahan algoritma anyar nyebabake pengaruh backlinks sing mudhun, lan aku yakin ana luwih penting kanggo nyebutake sosial. Nanging aku ora mung siji sing mikir.

Nggawe Sedhep wis nyoba dhewe lan nggawe sawetara prekara sing penting… sing paling gedhe yaiku supaya mandheg lan miwiti nggunakake Google+ luwih akeh!
nyoba sinyal sosial

2 Komentar

  1. 1

    Infographic sing apik sing mbantu pangguna pemasaran Internet kanggo promosi situs nganggo trik kasebut…

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.