Gifting Sosial lan Dhaptar Pengin

pepinginan sosial

Salah sawijining tren ing e-niaga yaiku kemampuan kanggo tuku hadiah kanthi kolaborasi. Nalika ditindakake kanthi nambah amal, saiki sampeyan bisa kumpul karo kanca lan golek dhuwit kanggo tuku hadiah sing luwih larang kanggo kanca. Ide sing apik lan sing bakal nyebabake tuku sing luwih gedhe kanthi online. Countmein aplikasi kaya ngono:

$ 244 dolar paling gedhe, iku regane rata-rata hadiah paling dhuwur wiwit taun 2000 nganti 2011. Preinan, kelulusan, pesta, kabeh nambah. Apa sampeyan takon? Nggoleki infographic iki, sampeyan bakal nemokake manawa biaya terus roket kanthi elektronik sing dadi hadiah sing paling digoleki kalebu telpon pinter, tablet lan e-reader, kanthi rata-rata meh $ 800 ing taun 2011 kanggo belanja tahunan. Lan, yen sampeyan dadi wong tuwa sing duwe anak akeh, sampeyan bakal nemoni prekara utama. Mlumpat adoh saka Teenage Mutant Ninja Turtles, tokoh aksi WWF lan pogs - mung ndelok ing mall wae - pira umur 5 taun sing bisa ditemokake karo iPads lan Leap Frog?

Mangkene infographic saka Countmein babagan Gifting Sosial lan Dhaptar Wish:

Pengayaan Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.