10 Langkah Kanggo Layanan Pelanggan Sosial sing Sarwa

10 langkah layanan pelanggan sosial

Kita wis nulis babagan tuwuhing layanan pelanggan sosial ing jaman biyen, lan kita terus nyurung klien menyang arah kasebut. Layanan pelanggan sosial minangka pangajab pelanggan lan kesempatan sing apik kanggo upaya pemasaran. Apa sing luwih apik tinimbang mbantu pelanggan ing sorotan publik sing kabeh bisa ndeleng perusahaan sing hebat?

Jumlah wong sing ngobrol karo online kanthi online saya mundhak. Meh 50% kabeh pangguna media sosial nggunakake layanan pelanggan sosial, kalebu udakara sapratelone luwih saka 65 taun. Sayange, asil nganti saiki isih akeh sing dikarepake. Mung 36% konsumen sing nggawe penyelidikan layanan pelanggan liwat laporan media sosial sing ngatasi masalah kasebut kanthi cepet lan efektif.

Infographic iki saka Metrik Sentimen, minangka peta dalan sing rinci karo perusahaan sing pengin ngetrapake utawa ningkatake layanan pelanggan sosial.

sosial-media-layanan-pelanggan-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.