Kurang Responsif Sampeyan ngrusak Strategi Media Sosial

tanggepan media sosial

Wong ing Brickfish, perusahaan sing mbantu merek utama kanthi strategi sosial, seluler lan digital nggabungake infographic iki sing menehi wawasan babagan masalah gedhe ing media sosial. Umume merek mikir manawa nyedhiyakake layanan pelanggan sing unggul ing media sosial, nanging kasunyatane 92% konsumen ora setuju!

Adhuh Kita wis ngomong sadurunge, nanging akeh perusahaan sing mutusake nggunakake media sosial kanggo pemasaran lan ora duwe proses layanan pelanggan sing dikembangake. Ora preduli sepira gedhene rencana media sosial sampeyan nalika para pelanggan mulai vokal babagan kurang responsif kanggo ngrampungake masalah. Strategi pemasaran apa wae sing sampeyan pikir bakal bisa digunakake saiki wis ilang amarga para pamirsa mung ndeleng layanan pelanggan sampeyan nyedot.

Mesthi wae, mbalikke uga bener. Perusahaan sing responsif lan entuk tugas bisa ningkatake apresiasi para pelanggan kanthi online. Miturut sampeyan, sing endi sing bakal mengaruhi upaya akuisisi?

layanan pelanggan

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.