10 Situs Dagang Sosial kanggo Lacak Toko

statistik industri

Nalika nerangake lalu lintas, akeh situs lan layanan sing wis ana dhewe pamirsa sing sampeyan coba tekan. Aku yakin sampeyan wis nate krungu sawetara situs perdagangan sosial gedhe kayata Groupon lan Living Social - nanging ana akeh liyane sing dadi popularitas. Sawetara pancen khusus kanggo barang mewah, utawa target kanggo Ibu, lan liyane nyoba golek barang sing apik ing kutha sampeyan. Kualitas pilihan ing buletin utawa tawaran kasebut yaiku sing nggawe para pamirsa bisa mbantu popularitas mbledhos.

Kanggo pengecer sing pengin ngarahake lalu lintas lokal, bisa uga dadi kesempatan sing cocog kanggo sampeyan supaya bisa ngasilake lalu lintas toko, penjualan online - lan utamane visibilitas ing wilayah sampeyan. Mangkene 12 conto sawetara situs. Apa sampeyan duwe liyane? Nuduhake ing komentar uga asil sing wis dipikolehi. Elinga manawa umume iki minangka kesempatan akuisisi ing ngendi sampeyan diskon layanan kanthi cepet kanggo ngarahake lalu lintas.

Fab.com - Apa sampeyan desainer, panyedhiya utawa pabrikan desain apik?

Eversave nawakake kesepakatan lokal sing ora bisa ditolak saben dina. Ngirit uga bisa diwenehi Voucher Hadiah khusus.

Kutha Gilt minangka tujuan gaya urip online sing menehi pengalaman paling apik ing kutha-kutha paling gedhe ing donya. Kita nyedhiyakake penawaran eksklusif lan eksklusif - kalebu panedhaan, hiburan, kaendahan lan kesehatan - menyang dhaptar anggota sing saya akeh.

klompok nyambungake pembeli lan adol liwat rega lan panemuan. Yen sampeyan restoran, checkout Sregep - perusahaan Groupon.

LivingSocial mbantu bisnis lokal nemokake lan njaga luwih akeh pelanggan.

Kabupaten Plum minangka platform e-commerce lan properti media sing fokus ing Ibu lan kabutuhane.

Polyvore minangka platform kurasi lan panemuan produk. Anggota produk klip lan gambar latar mburi liwat Alat Clipper utawa Tombol Polyvore. Gambar kasebut banjur kasedhiya ing Polyvore kanggo nggawe konten lan panemuan pangguna.

nglumpukake polyvore

ScoutMob nyambungake pembeli karo barang sing digawe dhewe uga crita lan sesanti sing nggawe kreasi kasebut.

Thrillist - Saben dina kerja, Thrillist ngeculake rekomendasi kanggo para pelanggan, saka sing paling apik, dadi kabecikan sing radar banget. Sampeyan kudu unik tenan supaya bisa ditampilake - nanging sampeyan kudu ngupayakake! Mangkene conto sing apik:

Toko Titik Sampeyan - Tekan pamirsa sing luwih gedhe lan narik pelanggan anyar kanthi menehi transaksi wektu nyata kanggo mindhah inventaris sing berlebihan lan ngisi wektu janjian!

toko-sampeyan-titik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.