Pitung Masalah sing Ngganggu Perdagangan Sosial

perdagangan sosial

Dagang sosial wis dadi tembung kunci, nanging akeh panuku lan akeh sing adol terus "lunga sosial" karo tuku lan adol. Nopo iki

Amarga akeh sebab sing padha mbutuhake pirang-pirang taun e-commerce kanthi serius saingan karo ritel bata lan mortir. Dagang sosial minangka ekosistem lan konsep sing durung diwasa, lan mung bakal mbutuhake wektu kanggo nantang alam semesta transaksine sing apik banget sing dadi e-commerce saiki.

Masalah kasebut akeh, lan potensial diskusi bernuansa gedhe, nanging ing level gambaran umum, iki ana enem sebab utama kenapa perdagangan sosial durung kedadeyan kanthi cara sing amba:

  1. Ana argumen babagan apa wae perdagangan sosial. Iku Facebook Marketplace? Apa app kaya OfferUp lan LetGo, sing kayane mung uncalan watu saka craigslist? Apa langganan karo komunitas aktif ing CrateJoy? Apa mung retarget iklan ing jaringan sosial? Apa nuduhake sampeyan eBay dhaptar ing feed media sosial sampeyan? Sadurunge perdagangan sosial bisa diwiwiti, sampeyan kudu nggawe pusat gravitasi. Amazon lan eBay minangka pusat e-commerce. Ora ana barang sing padha ing perdagangan sosial.
  2. Para pembeli ora mesthi golek. Luwih saka 50 persen pembeli e-commerce kondhang menyang Amazon luwih dhisik nalika tuku online. Sampeyan bisa yakin yen eBay butuh perhatian liyane. Pira bola mata perdagangan sosial entuk? Sampeyan bisa yakin yen dudu meh setengah milyar eBay lan Amazon bareng nglaporake minangka basis pangguna pembeli aktif.
  3. Pengalaman blanja - lan pilihan - luwih elek. Minangka toko, yen sampeyan duwe akun eBay lan Amazon.com, sampeyan bisa tuku apa wae sing didol ing endi wae ing bumi. Ing perdagangan sosial, pilihan produk lan vendor isih winates, lan sampeyan kudu golek cara kanggo nemokake, ngliwati macem-macem situs lan properti. Masalahe endhog pitik lan endhog: luwih sithik produk tegese pembeli lan lalu lintas luwih sithik - sing tegese sadeyan sithik - sing menehi masalah. Saiki, umume wong sing adol milih adol ing endi umume pembeli sing nyata, tegese ing endi uga produk-produk asli.
  4. Para pembeli ora bisa transaksi ing perdagangan sosial tanpa mikir. E-commerce duwe corong penjualan lan proses konversi dadi ilmu. Amazon Prime bisa uga dadi conto paling apik ing kene, nanging eBay uga kudu ngupayakake pirang-pirang taun kepungkur. Pembeli bisa nggawe tuku pasar utama kanthi dorongan, meh ora ana gesekan — nanging bukit kanggo munggah kanggo golek produk, ngerti proses transaksi, lan ngrampungake transaksi perdagangan sosial pancen luwih teleb lan kurang bisa ditebak. Iki tegese tingkat konversi sing luwih murah saka sing adol — saka kolam pembelanja sing wis luwih cilik
  5. Masalah transaksi salju luwih gampang. Ing eBay utawa Amazon, saben rincian pungkasan transaksi - evaluasi penjual dening para pembeli, konfirmasi pesanan, pelacakan pemenuhan, pengembalian lan ijol-ijolan, perselisihan lan resolusi perselisihan - ditangani kanthi lancar lan saka siji, lokasi pusat sing bisa dikelola kanthi mung sawetara klik Akeh pamilik situs web independen duwe investasi lan kringet sing padha nandur modal kanggo nyoba saingan karo level level iki, lan kanthi alesan sing apik — narik kawigaten para pembeli kaya bisnis wong liya. Ing perdagangan sosial, aturan kulon liar isih ditrapake, kaya sing ditindakake ing eBay ing taun 1999. Kanggo umume para pembeli lan adol, iki dudu prospek sing narik kawigaten.
  6. Masalah privasi pancen angel diatasi. Masalah privasi kanggo umume para pembeli saya tambah akeh ing taun-taun pungkasan, lan ora bakal ilang sosial asring cekak kanggo nglumpukake data lan digunakake kanggo bathi. Kanggo akeh pembeli, perdagangan sosial muni kaya kurang privasi, luwih resiko. Bakal mbutuhake wektu, infrastruktur, evolusi, lan publisitas supaya masalah kasebut bisa dirampungake. Kangge, para penjual sing mbayangake bakal mengaruhi tingkat konversi bisa uga pas.
  7. Blanja tetep dadi kegiyatan sing beda. Iki bisa uga katon kaya sing jelas, nanging umume pangguna media sosial durung siyap nyampur sosialisasi lan blanja. Dheweke durung nate nate nindakake, lan ora ana aturan utawa kabiasaan sing ditrapake kanggo pangguna media sosial mikir babagan blanja nalika lagi sosialisasi - utawa kosok balene. Konsumen durung duwe sosial pola pikir nalika blanja utawa a Blanja pola pikir nalika srawung. Bakal pirang-pirang taun sadurunge nggawe asosiasi iki.

Yen sampeyan dadi penjual sing kepengin weruh apa sampeyan ora ngirim be ing perdagangan sosial, aja wedi. Amarga alasan kasebut, sampeyan bisa uga durung akeh sing ilang. Utawa, kanthi cara liya, sampeyan bisa uga entuk paling ora kanthi nggandhol lan nyaring upaya ing pasar utama, ing endi umume para pembeli, lan ing endi keamanan lan prédhiksi pembeli uga sing adol luwih dhuwur.

Dadi kanggo umume para penjual, ide sing paling apik saiki yaiku nindakake apa sing sampeyan lakoni — gawe marem pelanggan, nyedhiyakake layanan sing apik, tuwuh bisnis kanthi strategis - lan nggunakake praktik anyar utawa target target pasar anyar ing framework kasebut. Sisane bakal ngurus awake dhewe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.