Pecah Perdagangan Sosial

statistik perdagangan sosial

Aku ora yakin kenapa ana wong liya babagan perdagangan sosial… Aku pracaya yen wong (B2B utawa B2C) bakal tuku ing endi wae online. Anggere wong kepengin utawa butuh produk - lan dheweke dipercaya karo vendor - dheweke bakal klik tombol tuku. Aku malah ngomong yen wong ora mlebu Facebook sing pengin tuku, nanging saiki perdagangan sosial wis mantep lan dipercaya, konsumen wis nyetel tingkah lakune.

Sawise nganalisa transaksi eCommerce $ 5,000,000 sing dipengaruhi dening Platform commerce sosial AddShoppers, dheweke nemokake wawasan ing ngisor iki saka ewonan pedagang wiwit saka toko ibu & pop nganti merek rumah tangga kayata O'Neill Busana lan Everlast.

Infographic iki saka AddShoppers ing Perdagangan Sosial nyedhiyakake sawetara pemahaman sing apik babagan pertumbuhan lan kegiatan pangguna media sosial lan kebiasaan blanja!

  • Google+ nyopir angka transaksi sing luwih dhuwur, saben pangguna, tinimbang Facebook. $ 10.78 vs $ 2.35
  • Rata-rata tweet regane $ 1.62 kanggo pengecer online.
  • Saben pin ngasilake rata-rata $ 1.25 ing bathi kanggo pengecer online.
  • Urutan rata-rata online sing dipengaruhi dening a tweet yaiku $ 181.37.
  • Saham produk liwat email duwe kemungkinan paling dhuwur dadi tuku.
  • Urutan rata-rata online sing dipengaruhi dening tumblr yaiku $ 200.33, sing paling dhuwur ing situs jejaring sosial.

Pecah Perdagangan Sosial