Praktik Komersial Sosial

perdagangan sosial

Musim liburan iki, sawetara keraguan nyebar babagan pengaruh media sosial ing penjualan e-commerce. Amarga musim liburan didominasi diskon, aku cenderung ora setuju yen pengaruh sosial saya suda. 8thBridge wis nggawe infographic iki sing mriksa platform e-commerce lan pengaruh sosial tumrap proses tuku. 8thBridge minangka produsen Graphite, platform commerce sosial sing nggabungake pengalaman sosial menyang corong tuku.

Temuan konsumen saka laporan kasebut

  • 44% ujar manawa umume bisa nemokake produk anyar ing Facebook dibandhingake 21% ing Pinterest lan 13% ing Twitter
  • 37% ora nggatekake postingan babagan produk.
  • 56% ora nuduhake barang ing jejaring sosial kanggo entuk hadiah.

Temuan merek saka laporan kasebut

  • 35% perusahaan sing diteliti duwe aplikasi ing Facebook sing ora berfungsi lan / utawa wis ketinggalan jaman.
  • 51% perusahaan wis nggabungake tombol Pin It

Download lengkap Laporan IQ Niaga Sosial saka 8thBridge.

Sinau IQ Perdagangan Sosial Tahunan kaping 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.