Nggunakake Pengecekan Sosial kanggo Analisis Eceran Prediktif

Chipotle

Kita wis nindakake akeh konsultasi ing industri karo perusahaan sing nggawe gudang data akeh data. Asring, perusahaan-perusahaan kasebut nantang nambah pengaruh pemasaran, nambah pangsa pasar, lan adhedhasar produk lan penawaran layanan. Nanging yen luwih jero ngerteni platforme, mula bakal diklumpukake data sing ora digunakake.

Mangkene sawetara conto ing industri Email Marketing:

  • Napa perusahaan pemasaran email ora bisa menehi pathokan? penylametan, klik, data mbukak lan konversi kanggo konsumen lan bisnis kanggo ngukur sukses? Aku kudu gampang ndeleng kepiye akuisisi dhaptar lan upaya retensi dibandhingake karo perusahaan sing padha karo firmagraphics sing padha kanggo ndeleng manawa aku apik utawa ora.
  • Napa perusahaan pemasaran email ora bisa menehi analisis prediksi sing ngramal penjualan adhedhasar pertumbuhan lan kualitas pelanggan ing dhaptar email sampeyan? Apa sampeyan malah ngerti regane para pelanggan adhedhasar recency, kegiatan, geografi, lan demografi?
  • Napa perusahaan pemasaran email ora bisa nggawe repositori email pusat sing nganyari alamat email kanthi otomatis ing akun, utawa mbusak nalika mumbul ing siji akun? Napa perusahaan pemasaran email ora takon apa dheweke pengin nganyari informasi ing kabeh klien sing dituduhake ing siji platform?

Yen sampeyan miwiti nggali data, sampeyan bakal langsung bakal weruh kepiye tenan proses lan data kasebut kanggo perusahaan apa wae. Bayangake keputusan sing bisa digawe adhedhasar akses menyang intelijen ing kabeh pemasar tinimbang mung dhaptar dhaptar sampeyan dhewe?

Mangkene sawetara conto ing industri Media Sosial:

  • Napa platform kaya Twitter ora nggawe intelijen link? Ora preduli kepepet utawa sing nyengkuyung link, Twitter bisa nyedhiyakake data sing ora waras sing bakal menehi laporan lengkap marang bisnis babagan pengaruh konten, promosi, lan program pembelaan. Bayangake bisa ndeleng wit data sing apik banget sing nyedhiyakake link nalika urip - saka generasi, nganti nuduhake, tekan, klik ... ing saben pangguna Twitter sing nuduhake utawa menehi retweet?! Aku nyritakake babagan bisnis ing minggu kepungkur lan dheweke ujar manawa bakal mbayar akses menyang data iki. Nanging, Twitter ora nyedhiyakake apa-apa lan kita kepeksa gumantung karo data peteng lan nyepetake tautan kanggo nyoba nglacak pengaruh.

Mangkene conto sing apik tenan saka Foursquare. Nalika Chipotle duwe masalah keamanan pangan, Foursquare bisa ngawasi lalu lintas sikil sing tren ing toko lan pungkasane, prédhiksi kerugian:

lalu lintas chipotle-mlaku-mlaku

Asile? Chipotle ngumumake penghasilan kuartal pertama lan prediksi Foursquare target - kanthi penurunan 30% ing penjualan. Foursquare ora mung bisa ngramal kerugian, nanging uga bisa nggawe prediksi sing luwih kuwat:

Kita yakin penurunan 23% ing lalu lintas sikil toko sing padha minangka nomer sing luwih migunani sing kudu fokus ing para pemegang saham, tinimbang penurunan penjualan 30%. Iki nuduhake manawa Chipotle nggawe kapercayan maneh karo pelanggan, sing luwih penting kanggo sukses jangka panjang. Jeff Glueck, CEO Foursquare.

Aku ngajak sampeyan maca Pak Glueck kabeh jabatan, apik tenan!

Fitur mungsuh Intelijen

Aku kerja karo siji perusahaan sing nglumpukake luwih saka 1 milyar factoid ing gudang data sing akeh banget, nanging luwih fokus karo pertumbuhan anggaran pariwara tinimbang kualitas lan nilai data sing dikumpulake. Kita meksa keras kanggo ngresiki data lan nyewa ilmuwan data. Dheweke ora nuli nutup shutting… kanthi data sing durung katutup ing gunung sing bisa dadi regane yen dikelola kanthi luwih apik lan ditambang kanthi bener.

Akeh banget perusahaan sing nyedhiyakake luwih akeh saham lan nggunakake luwih akeh wektu kanggo fitur. Fitur apik banget, nanging bisa disalin kanthi gampang. Intelijen kanggo mbantu konsumen menang lan bisnis saingan luwih penting tinimbang potongan kode.

Data minangka aset luar biasa sing ora bakal dingerteni amarga rong sebab:

  1. Panguwasa - pertambangan data lan nyedhiyakake riset utama kanggo posisi industri sampeyan minangka pimpinan.
  2. Value - amarga milih fitur sing nggawe karyawan luwih gampang utawa data sing mbantu eksekutif nggawe keputusan sing luwih apik, aku bakal milih data saben-saben.

Tambang emas apa sing sampeyan lungguh ing ndhuwur?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.