Laporan: 68% CEO Ora duwe Kehadiran Media Sosial

laporan ceo domo

CEO Fortune 500 ujar manawa media sosial mbantu mbentuk citra perusahaan, nggawe hubungan karo karyawan lan media lan menehi wajah manungsa kanggo perusahaan kasebut. Dadi kaget, a laporan anyar saka CEO.com lan DOMO wis ngerteni manawa 68% CEO ora duwe media sosial babar pisan!

Nalika aku kerja ing perusahaan perusahaan, tantangan sing paling gedhe yaiku komunikasi fokus, target lan budaya perusahaan saka CEO liwat manajemen menyang saben karyawan. Umume CEO duwe kabijakan mbukak lawang, nanging ora ana karyawan sing wani ngatasi kepala manajemen lan mbebayani akibat politik nalika mlaku liwat lawang kasebut. Dadi, sawetara CEO bakal entuk dhaptar kasebut walkabout - wektu khusus kanggo mlaku liwat perusahaan lan ngobrol karo karyawan kanthi pribadi.

Keterlibatan kasebut mesthi mbukak-mata kanggo kepemimpinan, nanging. Sawetara menit ngomong karo sing karyawan biasane mbukak gerbang kanggo ngapikake proses perusahaan, budaya, utawa mung polahe umume.

Aku mikir yen pancen CEO pancen durung entuk media sosial amarga alasan kasebut. CEO bisa nuduhake, ngetutake, lan komunikasi ing lapisan manajemen lan entuk gambaran sing jelas babagan manawa perusahaan nanggepi arah utawa kepemimpinan. Frustasi ora bakal bisa ngrusak lan tuwuh ora sabar nalika diidentifikasi sadurunge. Iki bisa nyebabake kepuasan karyawan sing luwih apik - sing mesthi ndadekake kepuasan klien sing luwih apik.

Yen sampeyan CEO ora ana ing media sosial - coba golek download Laporan CEO Sosial 2014 lan bokonge metu ing kana. Dheweke bakal matur nuwun mengko ... bisa uga ing Twitter.

CEO-Sosial-2014

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.