Klub Buzz Sosial: Nuduhake lan Dituduhake

klub buzz sosial

Salah sawijining aspek sing apik kanggo nekani konferensi kaya Social Media Marketing World yaiku sampeyan ninggalake kenyamanan jaringan lan ngetik liyane. Ora preduli ukuran jaringan sampeyan, sampeyan asring diwatesi karo warta lan informasi sing dituduhake. Menyang konferensi internasional kaya iki bakal mbukak jaringan anyar sampeyan. Kita ketemu akeh wong ing San Diego lan bakal terus nulis babagan masarakat lan teknologi sing ditemokake.

Salah sawijining teknologi yaiku Klub Buzz Sosial. Kita cepet gabung karo klub, dadi afiliasi, lan bakal miwiti kerja bareng karo tim ing kana. Apa Klub Buzz Sosial?

Biyen, loro kanca lan kolega pemasaran media sosial ngobrol babagan cara kerja sama lan bisa mbantu wong liya kanggo nyebar warta babagan klien anyar. Siji duwe klien anyar sing lagi digunakake lan kudu entuk ekspos, sing liyane amal sing nglakokake kampanye lan uga butuh pajanan kanggo nambah sumbangan. Dheweke ngerti manawa klien wis ora wareg maneh karo jumlah penggemar lan pengikut, kabeh babagan investasi bali (ROI). Klien pengin ndeleng komunitas kasebut kanthi aktif, ngirim lalu lintas menyang situs web, sing sejatine dikonversi menyang pelanggan utawa donor.

Dheweke setuju yen iki minangka tantangan lan ngira dheweke bisa uga dudu siji-sijine tantangan sing padha. Banjur, dheweke ujar "kepiye?" Kepiye yen jaringan kolaborasi pemasaran bisa digawe kalebu para profesional ing media sosial lan ruang pemasaran online, kanthi tujuan kanggo nyebar kabar babagan bisnis utawa klien saben liyane kanthi cara sing asli lan positif? Iki bakal nggedhekake pesen klien lan nyengkuyung nuduhake konten sing berkualitas ing platform media sosial. Kepiye yen disiyapake supaya konten bisa global utawa lokal, saengga bakal nambah jumlah prospek sing ditarget - tambah ROI kanggo klien? Luwih apik maneh, kepiye yen anggota bisa nuduhake konten dhewe, lan entuk ekspos kanggo awake dhewe?

Ide kanggo klub buzz sosial lair. Viola! sukses liwat kolaborasi!

Dadi, apa sing diarani BUZZ iki?

The Klub Buzz Sosial ngatasi masalah lan ngidini para pamilik bisnis cerdas media sosial, pro pemasaran media sosial, lan konsultan pemasaran online duwe kesempatan dadi pembangun merek liwat sistem berbagi konten kolaborasi pisanan ing donya. Amarga nuduhake adhedhasar timbal balik, saben anggota menehi luwih dhisik. Iki tegese nggawe kabar babagan merek sing apik salaras karo jaringan alami minangka prioritas utama saben anggota .. Kanthi tembung liyane, konten klien sampeyan bakal dipromosikake dadi target pamirsa. Sawise anggota entuk cukup poin saka nuduhake konten sing ditarget, mula bisa menehi kontribusi konten klien menyang kolam renang. Iki njamin manawa kabeh wong nuduhake konten lan klub minangka kekuwatan utama kanggo nggawe buzz babagan merek sing sampeyan duweke utawa garap.

Layar Dijupuk 2013-04-18 ing 1.12.16 AM

Sawise sampeyan mlebu, sampeyan bakal entuk dhaptar konten kanggo dituduhake lan ngasilake poin. Sing disenengi produk yaiku level filtering sing bisa digunakake lan kualitas konten sing dakwartakake. Iki dudu mesin otomatis sing mbuwang apa wae menyang jaringan kita. Aku bisa maca, menehi kurasi lan nuduhake konten sing dakkarep dadi regane para pamirsa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.