Pelanggan nyoba Nggawe Sampeyan ing Media Sosial, Apa Sampeyan Ana?

ngrungokake sosial

5 saka saben 6 panjaluk sing digawe konsumen ing media sosial menyang bisnis lunga ora dijawab. Bisnis terus nggawe kesalahan sing salah nggunakake media sosial minangka media siaran tinimbang ngerteni pengaruhe minangka media komunikasi. Jaman kepungkur, perusahaan ngerti pentinge ngatur telpon mlebu amarga kepuasan pelanggan bisa uga kena ditahan lan nambah nilai pelanggan.

Volume saka panjaluk media sosial wis nambah 77% taun liwat taun. Nanging tanggepan mung tambah 5% dening bisnis. Sing paling gedhe! Napa panjaluk sosial ora entuk perhatian sing padha? Pendugaanku yaiku konsumen ora ngarep-arep wangsulan kaya liwat telpon, mula ora nesu kaya nalika lungguh ing telpon sing ora dijawab. Nanging kesempatan kanggo bisnis supaya pengaruh sosial pancen gedhe ing industri ... utamane ngerti manawa pesaing sampeyan ora responsif!

Sajrone taun kepungkur, sawetara tren sing nggumunake muncul ing obrolan media sosial antarane merek lan pelanggan. Bisnis Sosial nyedhiyakake ringkesan cepet babagan tren umum lan khusus industri.

The Indeks Sosial Sprout minangka laporan sing dikompilasi lan diluncurake dening Sprout Social. Kabeh data sing dirujuk adhedhasar 18,057 profil sosial publik (9,106 Facebook; 8,951 Twitter) akun aktif terus-terusan antara Q1 2013 lan Q2 2014. Luwih saka 160 yuta pesen sing dikirim nalika semana dianalisis kanggo tujuan laporan iki.

kegiatan-sosial-bisnis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.