Langkah kapisan ing Bisnis Sosial: Panemuan

interaksi sosial

bisnis sosial kanthi desainAku bubar ngrampungake maca (kaping pindho) buku gedhe, Bisnis Sosial Miturut Desain: Strategi Media Sosial Transformatif kanggo Perusahaan sing Disambungake, dening Dion Hinchcliffe lan Peter Kim.

Pitakon sing asring dakrungu yaiku "Kita wiwit ngendi?" Wangsulane cekak yaiku sampeyan kudu miwiti ing wiwitan, nanging carane nemtokake wiwitan bisa uga langkah sing paling kritis.

Kepiye proses organisasi nggabungake kolaborasi sosial lan bisnis sosial konsep menyang kabeh wilayah sing fungsional? Apa kudu dadi gaweyan kabeh utawa ora, utawa kudu moderat karo strategi bisnis sing duwe informasi? Upaya panemuan khas kalebu pangerten lan dokumentasi kabeh pangolahan, acara, Lan triggers relevan karo kegiatan ing organisasi. Contone, apa seri acara sing wicaksana sing dibutuhake kanggo nggawe lan nglakokake supaya tuku? Invoice? Keluhan pelanggan sing asale saka Twitter? Wangsul produk?

interaksi pelanggan

Akeh organisasi bakal nyedhaki inisiatif bisnis sosial kanthi pemahaman manawa proses kudu digawe kanthi kegiatan sosial ing ngarep lan pusat. Lan dadi godaan banget kanggo proses sketsa sing anyar saka sing anyar prentah sosial. Yen ditetepake kanggo netepake kabeh proses sing wis ana, akeh organisasi sing ora duwe. Lan iki bisa nambah raos mendesak, ninggali akal.

Nanging liyane, lan miturut pendapat saya, pendekatan sing luwih apik yaiku luwih dhisik ngenali kabeh proses sing ana mili, katergantungan, sumber daya, lsp. Salah sawijining sebab tumindak yaiku umume pengecualian ora dipetakan, lan cenderung kurang dingerteni. Wong biasane ora mikir babagan struktur bangunan ing kegiyatan kasebut, lan dheweke asring cenderung dinamis.

Layar layar 2012 11 23 ing 6.20.26 PM

Jinis olahraga wiwitan bisa dadi investasi sing cukup kanggo sumber daya. Malah kanggo aplikasi perusahaan, kayata SAP, Oracle, lan liya-liyane, iki bisa dadi pertama kaline proses lan ketergantungan bisnis dipetakan kanthi cara sing bisa dingerteni dening akeh. Nanging kanggo ngluncurake inisiatif bisnis sosial tanpa usaha wiwitan iki uga bakal luwih angel ngenali faktor sing bisa lan kudu digunakake kanggo nggawe metrik sing digunakake kanggo ngukur perbaikan proses. Lan iki penting, sanajan sampeyan saiki mikir nggunakake (utawa dadi serius) Twitter utawa Facebook minangka bagéan saka repertoar layanan pelanggan. Langkah-langkah bayi.

Alasan liyane kanggo ngerti kanthi lengkap babagan aliran proses lan kegiyatan yaiku olahraga asring asring ngenali wilayah sing kedadeyan tumpang tindih pangecualian, hotspot yen sampeyan pengin. Pengertian hotspot ing proses uga bisa dadi indikator yen ana bolongan banyu, ing endi masarakat saka klompok fungsional sing beda-beda bisa sacara informal (utawa malah sacara virtual) kanggo ijolan informasi. Asring, iki ora ditemtokake ing aliran proses sing ana.

Jinis pendekatan iki bingkai paling akeh kegiatan sosial amarga tumindak kudu ditambah karo proses sing wis ana. Ora ateges manawa organisasi ora duwe tandha manawa bisa dadi kolaboratif, sentris pelanggan, lsp. Iki tegese sosial digunakake kanggo mbantu ngatasi masalah bisnis sing spesifik.

Cathetan: Iku link afiliasi ing buku!

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Ilustrasi hebat!
    Ringkesan apik banget, nuduhake apa-apa sing ora dakkerteni
    sadurunge. Aku kudu nyengkuyung nyambut gawe sing apik banget. Aku ngarep-arep supaya padha
    kerja saka sampeyan uga mbesuk. Matur nuwun kanggo nuduhake informasi iki karo kita.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.